Doktor si stěžuje, že dítě nepřibírá a má strašnou hygienu

altaosa
19. pro 2017

Dobrý den, jsem Karel a má sestra má malé miminko, už byli u dětskéhoho doktora, a doktor si stále stěžuje že malej Ondrášek nepřibírá.. ( jeden týden = 150g = podle tabulek) když byli na kontrole po třech měsících tak podle tabulek malému Ondrovi chybělo jen 100g a doktor to viděl jako obrovský problém, přitom malej Ondra jinak krásně přibývá a také doktor stále a důrazně podotýká že má strašnou hygienu.. Sestra každý den malého Ondráška koupe, nemá žádné opruzeniny ani červené flíčky ( tam dole.. Zadek a tak..) poprvé to bylo když byli v čekárně a šli do ordinace malej Ondra v tu chvílí hodil bobek a sestra že tam bylo plno a pospíchala tak rychle malého utřela a trošku něco tam bylo jinak se o něj stará krásně a tím to začalo že je strašná hygiena a po další návštěvě byl malí Ondrášek čistí žádná opruzenina vůbec nic a doktor zase že je strašná hygiena a dostala zákaz používání dětských ubrousků přitom mu nic není.. Je čistý. Sestra se bojí že na ni může poslat socialku a kdyby ano jak to probíhá a co kontrolují děkuji. Karel.

adelka951
19. pro 2017

Tak pokud je tva sestra normalni, domacnost ma v poradku, tak se socialky prece nemusi bat.

terez225
19. pro 2017

V první řadě bych vyměnila doktora přece se nenechá buzerovat na každé návštěvě . A jak bylo zmíněno vyse pokud je vše v pořádku není se čeho bát 😊

aronek
19. pro 2017

@altaosa Ahoj, neznám tvou sestru, ale třeba v porodnici si sestry víc kontrolovaly a řešily mladší maminky. Ke mně, jako starší matce si nedovolily, ale dvakrát jsem byla s mladými maminkami a ty tedy dostaly za každou kravinu. Každopádně, než se stresovat, taky bych zvážila změnu lékaře. Co se týče přibírání, první synek moc nepřibíral, pomohlo častěji kojit a vážit před a po kojení. Pokud po sčítnutí vypitého mléka pil málo, vzbudila jsem ho kolem desáté, aby to dotáhl. Je drobnější do teď, ale já měla super dr, která podporovala, radila a uklidňovala. Teď u třetího dítka už jde samo vše jak po másle.🙂

bekyc
19. pro 2017

Změnit pediatra a bude pokoj.

shine2015
19. pro 2017

@altaosa změnit lékaře - souhlasím s @bekyc ...

Jenom mě osobně moc nesedí to, proč se hned boji socialky.. nehledě na to ze deti se koupat denně nemají. A já jsem koupala deti někdy až i za tři dny....

Ubrousky bych klidně používala pokud nemá reakce - ale pokud možno kvalitní. Nám vyhovuje huggies zelené nebo bezové.

Ať se vám daří a miminko krasne roste.

jitka0a
19. pro 2017

@altaosa Já osobně bych asi také změnila pediatra, nenechala bych se buzerovat za něco co není. Pokud má všechno v pořádku, tak bych ubrousky normálně používala. Pokud mu do tabulek chybělo jen 100g tak bych se moc nebála, nejspíše to bude nějaký ten dárek v plence 🙂. Sociálky bych se nebála, pokud má doma čisto, tak není co řešit 🙂

nikyska
Odpověď byla odstraněná
Zobraz