ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, do kdy vaše mimča spontánně kopala nožičkama. Mám pětiměsíční dceru, občas nožičkama zakope, ale dr. se to moc nelíbí. Jak je to u Vás? 🙂
petraluk, ja to také od dr. slyšela poprvé, prý mimča nejvíce kopou cca ve 3. měsíci a pak má kopání ustupovat - prý je to na bázi reflexu, proto se ptám.
melliska nestraš´mě natálce bude 7měs a kope jak divá vyloženě si to užívá taky si myslim že by to nemělo nic znamenat
Moja Tánička kope jak bláznivá. V poslednom čase ešte viac 😉
Aj nasa kope jak o zivot 😀 podla mna je to normalne, vsak len teraz objavili, ze maju nohy, tak preco by nimi nemali kopat? 😕
aj kika stale kope nozickami, preco by to malo byt zle? 😕
Když Edík nááááhodou leží na zádech a vidí, že se chystá něco, co má moc rád (kojení), tak kope nožičkama a projevuje tak radost. Mně to taky přijde normální...
môj tiež kope ako divý a keď ma trafí to je radosti 😀 je to normálne 😉
A navíc si myslím, že aktivní miminka, která jsou ještě natolik maličká, že se neumí otáčet a dělat jiné "sportovní" aktivity, se prostě takto projevují - vybíjejí energii a radují se aspoň z nějakého pohybu 😉 .
melliska, nas maly zacal v poslednej dobe kopat, uplne sa cely trepoce....a to je uplne zdravy, takze pozdravuj dr 😀
ahoj, tak naše maličká teprve kopat začala, ale neměla dr. třeba na mysli nevědomé kopnutí spíš tik nohou? dětičky později kopou vědomě. Asi je to blbost ale tak mě to napadlo 😀
...skôr si mysláím, že by bolo choré vidieť dieťa nehybne ležať...
Nas maly kopka stale, hlavne ked sa na nieco tesi, ked ho mam na rukach a nieco zaujimave uvidi. A ked lezi, tiez ma nozicky velmi aktivne.
Ahoj,náš malý Matýsek,také projevuje radost a zájem o jídlo (když vidí lahvičku s mlíčkem,nebo s kašičkou) 😵 ,tím,že kope nožičkami a mává ručičkami.Je to úžasný pohled,......,je to úplně normální projev radosti u miminek 😵
Mell malýmu bude 9 měsíců a kope pořád, vždyť je to úplně normální 😕 Pracuju ve zdravotnictví a v životě jsem tohle neslyšela 😕