Do kdy jste používaly body?

bayt
19. pro 2018

Ahoj, mám malého obříka a už se mi na něj trochu obtížněji shání oblečení. Tak mě napadlo, do jakého věku jste cca používaly body? Zkoušela jsem mu dávta i trička, ale asi dělám něco špatně, protože má pořád holý břuch.

lencamat
19. pro 2018

Ahoj u syna jsem davala dokud mel plenku a hlavne pres zimu aby nemel hole zadicka protože tricka se stale vyhrnuji.Tak jeszli si zpomineman tak jak byla zima plenku uz nemel a ven jsem mu ji davala to mu bylo neco kolem 2,5roku.A dcerce urcite jeste pristi zimu davat budu to budeme mit 2roky.

klaarusa
19. pro 2018

Dcerka má 1,5roku a na ven ji tedy ještě body ráda dám (teď když je zima, jinak kdyby bylo teplo už ji je nedávám) ...doma nosí trička, ale určitě ji dávám o jednu až dvě velikosti větší má velky pupík. 😊

lenkaluk
19. pro 2018

@bayt dcera ma 2 roky a 2 mesice a bodycko pouzivame. Ted v zime je to super, nema hole brisko. V lete uz ale byla bez nej. A pristi rok na jare s nimi skoncime, rekla bych. Ale mam kamaradky, ktere diteti uz od jednoho roku nedavaly body. Kazdy to ma jinak.

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
sudylichozrout
19. pro 2018

Hoj, dcerce je 2,5 roku, má vel. 86 (je prťous). Dávám jí ho na spaní a občas ven, když vím, že bude blbnout a nechci, aby jí táhlo na záda, případně i jako podklad do kombinézy (plus punčocháče a mikina). Ale jinak už nosí běžně trička, doma je odplenkovaná, takže by body bylo na prd. Od jara už se na body vykvajznu úplně.

priefi
19. pro 2018

@bayt syn ma 2,5 a pouzivame stale 86/92. Ma sice uz obleceni 98, ale body se fajne vytahalo, takze ho.ma jeste porad dobre a na zimu to je super. Po zime uz body pouzivat nebudeme.

aviho
19. pro 2018

@bayt dokud nosili plenky. Takže na spani a v zimě ven, aby neměli holé bříško a záda

martiniquest
19. pro 2018

Syn nosi stale (26m, velikost 92), ale ppmalu prechazime na tricka, protoze myslim, ze se brzo odplenkuje. Jinak skvela body ma HM. Jsou paradne dlouha pres telicko a jsou i ve vetsich velikostech.

jaja01k
19. pro 2018

Dokud měli plenky, takže cca do 2 let a velikosti 98.

pavelkamat
19. pro 2018

Malému je 2,5 a teď v zimě nosí Ikdyž už je bez plínky. Čůrat jde i bez rozdělávání 😉
V létě už nosil jen trika.

romcilena
19. pro 2018

Dokud nosily plenky.... Obě do necelých dvou, ale skončily jsme u velikostech 86/92 🙂

jajulin
19. pro 2018

@bayt všechny děti přešly na trička zároveň s přechodem na nočník, tzn. kolem dvou let.

gruyerre
19. pro 2018

Bodicka se vyrábí většinou do velikosti 18-24 měsíců, takže tuhle velikost jsme měli jako poslední a vydržela mu do necelých dvou let.

tulikiss
19. pro 2018

dokud stacila velikost, HM a Tesco bylo na tohle super ze ty bodycka byly vetsi. stejne jako pyzamka komplet byly super, ty nosila jeste ve 3 letech.

bayt
autor
19. pro 2018

@gruyerre ach jo, musím najít nějaký body na obříky 🙂

vanea
19. pro 2018

Tyjo holky jak tady píšete ty velikosti , tak 92 má malý teď v 15m O.O co bude nosit :D :D
@bayt to já teda asi taky, nedovedu si představit mu dát tričko, to by byla plína hned dole :X

fyii
19. pro 2018

@bayt no muzu te uklidnit🙂 vyrabi se i body 98/104 to nosi " moje dvoulete miminko" . tricka totalne bojkotuje ted pres zimu, chce jen bodycka, na jednu stranu je to hodne prakticky, nikde mu nic neleze a netahne, ale na druhou stranu kdyz chodi na nocnik musim hlidat aby zadni dil nebyl v nocniku🙂 predni si osefuje sam..Kupuju kde se da, zadny obr vyber v teto vel. neni Lidl, Globus, Kaufland..Tesco ma jen do 24 m a ty jsou mensi

jaja01k
19. pro 2018

@bayt My jsme měli super body Impidimpi až do velikosti 98/104 a ještě bych řekla, že byly větší než stejná velikost u jiných značek.

dominika1986
19. pro 2018

Body na obříky mají na e-shopu h&m, do vel. 104. Dceři je 1,5 roku a je hodně velká, mám bodýčka 98 a snese už i tu 104. Plánuju používat, dokud bude nosit plíny. Hlavně v zimě mi přijdou mnohem praktičtější než trička, ta jsem občas dávala v létě.

mkrupetra
19. pro 2018

Dcera 2 roky a 1 měsíc, bez plen je cca 3 měsíce. Body už nedávám, nedovedu si venku představit,jak bych ji teď v zimě z toho vyslíkala, když by potřebovala čůrat. Nakoupila jsem košilky od Evony, větší velikost (104), jsou krásně dlouhé a
na tělo, zašoupnu do punčoch a holá záda neznám.👍

xxx3d
19. pro 2018

@bayt ahoj, malýmu bude teď za týden rok a půl a body pořád dávám, protože triko se mu shrne pokaždý, hlavně na ven mi to přijde max.praktický, myslím bodýčko, jak říkám - dlouhá ruka, krátká noha, na spaní naopak mu dávám celodélku, dlouhá ruka, dlouhá noha a plná, s ťapkou a to už mám problém sehnat, mám dvě stejný z Lindexu, vel.86 na zip, sice ho umí rozepínat, ale na noc si dá říct, většinou 🙂 jinak ostatní body mám ve vel. 86/92 a dobrá zkušenost je z HáeMka, jsou větší, takže třeba ti to pomůže, i když vlastně nepíšeš, kolik tvýmu malýmu je, takže... 🙂

hanka_12345
19. pro 2018

Ja kdyz mam obyc triko rak pod tl dam tilko jako body.... ma.to jako kosilku a aspon se to vynosi-neco jsem podedila

eukamaminka
19. pro 2018

Co přestal nosit plenky. Takže 2 roky a vel.80/86.

eithelwing
19. pro 2018

Dcera, rok a půl, vel. 86/92. Body nosí, v létě měla občas tričko, trošku jsme zkoušeli nočník. Teď je stále s plenkami, body mě přijde super, máme studený dům, aspoň nemá holá záda. Až budeme zkoušet nočník, dám asi tričko.
V HM mají opravdu body dlouhá, ale já zatím nemám problém sehnat kdekoliv.

makronka222
20. pro 2018

2 roky, vel 92-98. Skoda ze nedelaji nikde moc i vetsi, ted na zimu by se hodily. Bez plen neni od necelych 2 let.

pavcatko
22. pro 2018

Krom leta používáme stále - 2roky a2m, vel 98 /104..Kupují v CA a Lidlu 🙂

fiiif
22. pro 2018

syn ma dva, ma sice stále plenku ale bodycko mel naposledy asi v roce =D nebavi nas to zapinani, kupujeme delší tricka a ma je v kalhotech nebo puncocacich a nic mu neleze. velikost ma 86 max =)