Ahoj maminky chtěla bych se zeptat mám doma skoro 3 měsíčního chlapečka který už ale 5 dní nekadil. Jinak normálně ho kojím basti krásně a nic mu jinak není jen každý večer brečí ale bříško má měkké . Tak se chci zeptat je to v pořádku že takhle dlouho už nekadil? U dcerky jsem totiž tohle vůbec nezažila.
@veru181 jj je pouze kojeny tak uvidím no právě že já Teda s ním jdu zítra na tříměsíční kontrolu. Ale naše doktorka je taková.... No prostě divná jako naposled měl zánět v oku ale jako už úplně jako hnis no a ona že jen čistit a to je vše. Až pak druhá co se s ní střídá mu teprv dala poradny kapky☹️ tak jsem se jen chtěla zeptat jestli je to právě že v pořádku
U nás syn teď to samé. Prděl v klidu. Přibýval. Bříško nebolelo. A pak když to na něj přišlo,no potěš🤦😄
Jestli je pouze kojený, může mít delší pauzu (týden, někde se uvádí dva). Měli jsme to podobně, pauzu zhruba 10 dnů a bez problému (ale teda bez večerního pláče). Prý je mateřské mléko tak dokonalé, že se úplně spotřebuje 🙂. Nicméně když jsme měli pauzu týden, doporučila nám paní doktorka heřmánkový čaj (kupovala jsem v lékárně přímo dětský heřmánkový) po lžičkách a že kdyby to do 3 dnů nepomohlo, tak máme radši přijít. A pomohlo 🙂