Ahoj, nenapadl mě jiný popis :D
Malému synkovi teď bude 4,5 měsíce , máme již příkrmy. Od první lžičky to doslova hltá a spapá celou skleničku.
Ale je strašně divokej… háže rukama, nohama, strká si je do pusy během krmení, do toho prská, píská , ječí ..
Toto dělá ikdyž je na zádech a hrajeme si nebo si hraje na hrazdičce.. takže když ho krmím, je to otázka klidně 1/2 h a je to všude, jsem z toho poprsakaná a on je úplně rozjančený 🙂)
Zažili jste to taky ? Nebo jste měli klidnější děti? Úplně z něj číší nějaká hyperaktivita 🙂)
Obě moje děti od malá " běhali" prostě leželi a furt mydlili rukami a nohami.Dceru jsem na spaní " vázala " ještě snad v roce ,aby se vůbec sklidnila a usnula.
Jednou jsme byli na návštěvě a tam byli miminko co leželo a koukalo a ani se nehlo....fakt nekecám asi půl hodiny jenom mrkalo.Celou domů jsem přemýšlela jestli má nějakou nemoc nebo co 😂😂😂
Temperament je vrozeny 😀 nektere deti to delaji a nektere ne, myslim ze je to normalni, proste to bude akcni povaha 😀
A co se tyka prikrmu, i klidne deti jsou v zacatcich krmeni zprasene od hlavy az k pate 😅 ja jsem davala latkovou plinu na lehatko, aby bylo cele zakryte, na to dite, a to jsem zakryla druhou latkovou plinou, koukala mu jen hlava - obe pliny po krmeni zrale na prani 😅 nejaky bryndak je v tehle fazi uplne smesny, to se bude hodit tak za rok 😂
@mysh_me ano přesně tak. Také mám látkovou plenu na lehátku, pak má plenku zavázanou kolem krku a aby mu tolik nevyjížděla nahoru tak mám pak ještě další plenkou svázanou kolem pasu to plenku co má kolem krku :D je to šílenyý…. A toho praní… snad se to pak v židličce trošku zlepší , ikdyž je to naivní si to myslet :D
@terel moje teta rika: nastesti jsou deti plne omyvatelne 😀 a s tim pranim, jsem fakt rada za dnesni dobu, kdy muzu prevlikat klidne petkrat denne, pak jen hodim pracku, pak susicku a rano muzem oblikat nanovo. Drhnout to nekde na valse musel byt opruz, ale my to mame nastesti dost pohodlne a nemusime uz resit, ze se dite zmaze - pracka vypere 😉
Mám živé všechny tři kousky. Když jsem jednou viděla u kamarádky dítko, které způsobně sedělo a jen otvíralo pusinku, nikde ani kapka kolem, zůstala jsem zírat. U nás to bylo vždy pomalu na malování. Kupodivu ten, u kterého řešíme ADHD, tak "jedl" nejlíp, protože má jídlo rád. 😁
@terel jo dělá to tak strká mi tam bryndak, furt kope nohou takže musím vychytat kdy tam tu lžičku strčit. Spolkne to pak to vyprskne, protože děsná sranda. První (holka) taky blbla ale ne takhle hodně no