Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá radu, jak na to,aby mala po kojení v noci usla? Malá ma 4 měsíce a donedávna po nočním kojení vzdy bez problémů usla,stačilo ji jen položit do postýlky, ale poslední 3 týdny cca 2x týdně odmítá spát,mele se až začne plakat. Poslední 4 noci už nespí po kojení pravidelně a i když ji hned vezmu, chovám v zavinovacce, tak proces uspání trvá pres hodinu, nekdy ji musím jít znovu nakojit,aby se uklidnila. Uz samo kojení trvá v noci skoro hodinu a s tímto uspavanim pulku noci nespim. Pres den dcera spí strašně malo, většinou usne hlavně v kočárku,takze dospat přes den se moc nedá......
Obdobie.. len to preckat 🙂 to pride jak sa vie viac hybat, viac vnimat, nevie sa ukludnit.. u nas 4 mesiace uspavania na rukach, dva mesiace zaspavala sama, teraz zaspava vedla mna. Proste sa to kazdu chvilu meni
Při nočním kojení nerozsvěcuj a na malou nemluv. Musí si začít uvědomovat, že noc je doba na spaní a ne na hraní.😊 Jinak možná jí jde opravdu o ten kontakt s maminkou, to se potom musíš rozhodnout, jestli si jí dáš do postele nebo vydržíš nějaký ten týden nošení, ale zůstane v postýlce.😊
😀 Včera (nebo spíš už dneska) dcera vstávala v 1 v noci. Krasne vyspana a úsměvem na rtech. Čas od času si takto v noci zablbne a pokud nemá zábavu, začne ječet. Tyhle situace už resim tak, že je neresim, protoze bych se akorát tak zbláznila. Tudíž si dam kafe, abych prezila a jdeme spolu něco dělat. Většinou péct buchtu, vařit oběd na druhý den...mimco mi u toho většinou pase na lince hříbata a je spokojene. Druhý den mám většinou relaxační dopoledne, protoze vstává až v poledne. Takže me se osvědčilo vůbec ne koukat na hodiny a ne stresovat
Taky jsme to tak meli, nerada na to vzpominam. Syna jsem nakojila a spal treba 19:00-02:00.
Ale cca od toho tretiho mesice se zacal budit casteji a po kojeni uz neusnul, pravidelne jsme byli kolem treti treba hodinu vzhuru, pak na chvili zabral a v pet jsme vstavali 😪
Také znám noční 3x kojení než usnul, Já si zatím četla knihu, malý, na mě koukal, a čuměl, a viděl, že jsem v klidu, až jsem ho ukojila a spal do rána.. Hlavně jsem ho nenutila spát!! cím víc natlaku - tím víc boj.... moje babička bulhar..
Může to být jen dočasná změna. V noci brečí nebo jen nechce spát? A co zuby? Náš trápili měsíc i déle. Syn tedy v 5m hned dva a kamarádky syn měl zub už ve 3,5mesicich proti mě napadli. Syn třeba se právě uspokojoval prsem a v noci se častěji budil . Spala jsem nakonec s ním.
Jinak se musíš rozhodnout buď klid, tma , nemluvit nebo se podřídit a vstát . Časem se to tak jako tak upraví
Tohle jsem měla u dcery a nakonec jsem s ní spala v jedné posteli. Teď u syna je to prakticky to samé. Vyhodím prso o půlnoci a pak znovu nad ránem asi v půl páte až pět. Spíme tak do půl sedmé max. Dcera spala víc, ale teď nás budí, takže to má syn naučené ráno od ní.
Buď nechat odkrknout nebo začíná vyžadovat takový ten kontakt s matkou ze chce usínat vedle ni při kojení nebo začíná trápit bříško používala jsem sab simplex nebo si kontrolujte jídlo co před kojením na noc jíte 😉 Nic víc mě nenapadá