Prosím o radu, TEĎ mi spadlo 2,5 létě dítě z postele - jen jsem si odskočila na WC, skutálela se na zem (normální koberec), samozřejmě hlava zaduněla. Začala plakat, tak jsem utišila, párkrát se zavrtěla a teď vedle mne spokojeně oddychuje. Jenže z mého prvotního šoku teď začínám stresovat, co teď?? Normálně bych sledovala zorničky, aktivitu, mluvení, atd., ale když spí?? Vzbudit?? Bouli nemá, nikde nic naštěstí neteče... 🙏🙏
Nechat ji spát 🙈.
Nám na pohotovosti říkali, že po pádu budit do bělostí co dvě hodiny. Tři noci. Většinou se mi to nepovede, ale po větším pádu na hlavu budime pravidelně a alespoň do fáze, že je nějaká normální reakce. Další noci budím v delším intervalu. Většinou jí nic naštěstí není. Oči se mi ji nepovedlo během spánku otevřít nikdy.
Snažím se ji vzbudit (ale ona je takřka neprobuditelná vždycky), posadila se na posteli a zase si lehla, oči ani neotevřela...mě trefí, holky🙈 Dám si budík za dvě hodiny a budu sledovat (teda u spícího dítěte nevím co přesně 🤦) Díky všem 🙏
Z jaké výšky? U 2,5 letého dítěte bych už tak asi nestresovala, můj syn od dvou let řádil a skákal a padal dost často (teda ne na hlavu). U miminka bych se bála víc. Ale samozřejmě dej na své pocity, nerada bych ti radila, ať to neřešíš, kdyby z toho náhodou a nejdebože něco bylo. Držím palce a věřím, že to bude ok 😊
@honatko092 Děkuji 🙏 V bdělém stavu bych byla klidnější, takhle mi tam prostě chybí nějaká přirozená odezva, protože prostě spinká, no...🤔
Když ani boule není, tak to bylo jen ducnutí a jen se lekla.Všechno bude v pohodě.😉
Jak vysokou má postel? Pokud je to normální nevyvýšená postel, tak je jistojistě v pořádku. Stará poučka praví, že pokud dítě spadne z výšky menší, než co samo měří, je to v pohodě.
Zorničky ukázat nechce - zkusila jsem nadzvednout víčko, že posvítím baterkou, ale otočila se a držela to oko zavřené...🙈