Ahoj dcera (1 rok) je po nemoci a špatně spí. Nechce spát sama v místnosti natož v postýlce. Do té nemoci spala tak, že od 19:30 do cca 23:00 než jsem si šla lehnout byla i třikrát vzhůru. Většinou stačilo dát dudlik,hladit nebo pochovat. Pak se vzbudila třeba až v jednu na kojení a v pět. Pak měla horečky a první noc se nedala vůbec položit hned brečela takže jsem ji měla do rána v náručí no a dalších pár dnů jsem s ní chodila spát. Teď už měsíc co je po nemoci ji uspim a dam do postýlky a za pul hodiny brečí a už ji malokdy dostanu do postýlky. Se mnou v posteli spí dobře. Takže s ní chodím spavat,ale potřebovala bych večer spíš něco doma udelat. Máte nejakou radu?přejde to?bojim se,že když s ní zase chodim spat,že už ji do postýlky nedostanu.Přes den spí někdy jednou a někdy dvakrát po půl hodině.
Ahoj, a co proste chodit spat s dcerou? Ja to takhle praktikuju se skoro 8mesicni dcerkou a jsme obe spokojene... Je teda fakt, ze ji uspim v satku cca ve 21 hod a za pul hodky, ji jdu odlozit a zaroven si k ni lehnout 🙂. Nevi, jestli jeste potrebujes pracovat nebo udelat nejake domaci prace... Pokud jen dom.prace, tak ty ja delam zasadne kdyz je dcera vzhuru (az na vyjimky jako delani veci, kterych se boji nebo u kterych nemuze byt). Nebo me napadlo ji dat spat pozdeji 😉.
@luj89 i když jsem ji dala spát později tak se stejně po půl hodině vzbudila. Ze spánku cítí,že nejsem u ní a je vzhůru a vyvádí.dávám ji spát v půl osmé a to už je protivna a ospala,že usne do pěti minut. A to se nechá dát do postýlky v pohodě. Jinak když spí přes den v postýlce tak se vzbudí po půl hodině a hraje si. Žádný pláč. Problém je jen noc.
Ahoj holky, ráda bych obnovila diskuzi a jdu s dotazem. Co se týče nemoci a "po nemoci" máte zkušenosti s kozím kolostrem na imunitu?
syn mě teď to samé ale né tedy měsíc naštěstí se to srovnala během pr dnů. Já ležím sním uspím ho když se prubudí tak si k němu lehnu a že jen na chvilu, že pak musím na záchod nebo něco a spí, ale budou mu už tři.