Ahoj, jdu si pro rady..
Dceři budou 2.3 2 měsíce. A neustále pláče.. Je to až hystericky pláč.. Lékařka nám předepsal Nutrilon Allergy Digestive Care s tím, že má nejspíš alergii na kravskou bílkovinu a diagnostikovala nám větší reflux.. Takže bere nějaký sirup co michali přímo v lékárně.. Ale šťávy po jídle se jí vracejí pořád.. .. To se po nějakém týdnu srovnalo, v noci se budila jen na jídlo, přes den spokojené miminko.. Po 3 dnech ale začala plakat znovu, s tím že i přes den pláče.. Jedině co na 80% zabere je kočár a pořádně drncat, ale není to 100%...
Už jsem zoufalá, obě jsme nevyspale.. Nikdo mi ji nechce pohlídat jak stále pláče.. Nemáte někdo zkušenosti s? Nebo nějaké rady.. Vyzkoušeli jsme toho hodně, ale bez účinku...
Uz nevím co s ní.. Probiotika dáváme, prdí krásně...
Zkus ColiPrev, kamaradce to ted u miminka pomohlo, nic jineho nezabiralo.. Stepi to laktozu.
Nutrilon digestive care jsme měli asi 4 dávky a po té 4. začal řev 6 h v kuse dokud jsme nedali původní mlíko po kterém měl zácpu ale tolik neřval 🤐 asi bych zkusila změnit mlíko.. nemá tichý reflux? Nepolyka stále? Možná ji pálí žáha. Nám se po tomhle nuttilonu nadavoval 🤔🤨
ahojky, co kiss syndrom? https://www.osteodynamika.cz/znamena-kiss-kidd-...
@novacka1276 A nosítko nebo šátek? Syn mi jako maličký usnul jen v něm, jinak byl utahaný a plačtivý.
Moj maly ma 4 mesiace, alergiu na BKM a reflux neuveritelny. Poviem ti tak, u nas zabralo len vydrzat. Niekedy to bolo peklo, inokedy bol uzasny. Vzdy zabralo nieco ine, raz nositko, raz polozit do lehatka, raz kocar. Ono tie alergie a aj reflux sa rozvija casom a do 3-4 mesiacov su k tomu aj tie blbe koliky... Je to narocne obdobie. Viem ze to neni rada, ale zlepsi sa to 🙂 moj maly ma 4.5 mesiaca a uz sa to s nim "da". Jedine co ma napada je, ze ci ti mala pekne spinka v noci aj cez den ? U nas bol problem, ze maly kvoli alergii a refluxu a kolikam nemohol dobre spat a preto plakal. Pomohlo nam spanie na brusku a moc ho nedavat lezat na zada. Vtedy si nemohol odgrgnut a bol nervozny. Moje 1.5-2 mesacne miminko spalo max 8 hodin za 24 hodin, teraz 4.5 mesacny spava tak 15-17 a je o dost spokojnejsi. Takze u nas to bolo fakt kvoli spanku a zle spinkal prave kvoli problemom s travenim.
@ah1234 malá právě nemůže zabrat a když zabere tak je do půl hodiny vzhůru... Měla krásně tvrdý spánek a teď ji probudí cokoli 😑😑
lze zkusit
- šátek/nosítko/hacku
- bílý šum + pevné zavinutí (podrobněji Karp a jeho Nejšťastnější miminko)
- dát spát na péřový polštář (měkké hnízdečko)
- v krizi dát do autosedačky a jet se projet
- změnit mléko
- vyloučit teplo/zimu/hlad
- podložit postýlku pd hlavou, at se v leže štávy tolik nevrací
Bílý šum, hodně zavinout (zavinovacka, do pleny) jsi zkoušela?