Holky na chvili jsem odskocila do kuchyne a kdyz jsem se vratila tak syn drzel vbaňku celou trpytivou a asi ji lizal. Ma celou pusinku od toho. Myslite ze se neco muze stat?
škoda že jsem nejde dávat gif, dala bych sem unicorna co s#re duhu 😂 Klid 😀
Sorry ze tak silim, nikdy se mi to ještě nestalo😀
@lilianapul30 Já se bavila na téma "jezení všeho" s doktorkou - prý kamení je inertní a to projde, hlavně hlídat baterky. Tak jsem si k tomu doplnila ještě magnety a ty hlídám a zbytek? Ignoruji 😀. Jen z tyčí ve vlaku jsem nervózní (ano, 2 a 3/4 a on mi olizuje tyče ve vlaku!!)
@merope 🤣🤣🤣👍🏼
@lilianapul30 nic se nestane, max to vykadi, buďte vklidu. Mně dcera v 1,5 roce chytla kočku za krk a z tlamy jí vytáhla a snědla tabletu na uklidnění, to teprve bylo.
Naštěstí dcera vážila 3x víc než kočka a ani spavá nebyla 🤦♀️🙂
@merope To je jak u nás 😂. Moje roční dítě od mala s prominutím žere všechno, co mu přijde do cesty. Pravidelně hlodá pěnový puzzle, cokoli papírovýho (knížky, letáky, kapesníky, nákupní seznam, papírový krabičky), lahvičku s vit. D a Espumisanem, ovladače, chůvičku, postaví se a ohlodává konferenční stolek, žvýká a vykusuje korkový podtácky, kouše si rukáv, hračky pro kočky, dneska se mi zakousl do paže. A né, nemá hlad a né, nic z toho mu nedávám, ale vždycky to nějakou záhadou někde vyšťourá 😅 😅.
@lilianapul30 Takže třpytky jsou za mě vlastně celkem fajn sváča 😂. Dávám velký pozor na cokoli hodně nebezpečnýho (baterky, horký nápoje, ostrý předměty, kamna u našich), ale to, že sem tam slupne kus korku neřeším 😀.
@katule1990 Jo, moje svým způsobem jednu dobu podobný - teda s výjimkou jídla, to ho zajímá jen dost selektivně 😀 Asi jak už to zná, tak to tolik neokusuje 😀.
Já jednou přistihla tehdy sotva 2 letou dceru, jak vyjídá hlínu z květináče 🤣 Jídlo do ní dostat byl boj, ale tohle ji šmakovalo. Naštěstí ji nic nebylo 😅
@mimi1004
a rostla pak aspon? :D
@zelenaesmolda Ne, vůbec jsme nehnojili 🤣
To jako vazne odstranili moji odpoved,ze dite dostane choleru? :D
Admin se asi hodne blbe vyspal a nepozna sarkasmus.Hlavne,ze vyfocene spodary s vytokem tu klidne koluji :D
Tak ja to mily admine napisu znova,dite po snezeni trpytek dostane tyfus,choleru a kdyz jich olize hodne tak mozna i kurdeje...
@lilianapul30
A tvrdim snad,zes to nahlasila nebo smazala ty?Precti si to jeste jednou a poradne 🙂
Moje vyjadrovani odpovida urovni dotazu ale je fakt ,ze ne kazdy ma sarkasmus rad a chape ho.
Bude mít třpytivá hovínka🙂