Ahoj holky stalo se Vám že by duté olizlo rozmrazenou rybu teda spíš tu vodu? Dělala jsem ryby položila talíř ke dřezu šla jsem si umýt ruce a když jsem se vrátila tak jsi tam syn macel ruce je tu dost velká šance že to olizl mám strach co se mu může stát
Nevím, kolik je synovi, ale pokud méně jak 9 měsíců, obrň se trpělivostí ... a domluv si očkování proti žloutence. Asi extrém mého syna byly tyče ve vlaku/tramvaji - ty miloval olizovat ještě tak ve 2,5 letech - samozřejmě uprostřed největší vlny covidu taky ... když jsem řešila s doktorkou, že mi "pojídá" kamení na hřišti, prohlásila, že mám hlídat baterky (já si doplnila ještě magnety) a že kámen je inertní a projde - a že mám naočkovat proti žloutence. Narvali jsme ji někam mezi trojvakcínu na spalničky a hexu. OZP mi platí ročně 1000 Kč na očkování, tak mi zaplatila obě vakcíny (jednu jsme dali v 2. pololetí a další pak po 6 měsících).
Tomu modemu jsou 3 roky musí furt všechno strkat do pusy🤦♀️ nevím jak mu v tom zabránit. On jsi hrál na kuchaře vaří se mnou ale jsem z těch syrových veci úplně nervózní 🤦♀️
syn bude asi milovník sushi😀 když vás tady čtu, tak mě jímá hrůza, u nás olizování nebylo příliš na pořadu dne, takže si max olizovaly prsty, kterýma pošahaly kdeco, ale viděla jsem kdysi na hřišti maminku s prckem, holčička roční vzala do ruky vajgl ze země, strčila do pusy, matku to nechalo naprosto chladnou, já bych šílela...
@arwen666 nic 🤣