Dobrý deň.
syn má 1,5 Roka a poslednú dobu má častejšie také dni, že keď sa zobudí napríklad (asi aj predčasne) z denného spánku, tak chytí strašne nervy, a asi aj "hysaky" z toho že som za ním prišla do spálne a úplne ma odmieta, ukľudní sa až pri mužovi.. muž pracuje z domu takže sú spolu často.. no úprimne mi vždy z toho prídu smutno, neviem si to vysvetliť prečo je voči mne taký.. 😔 máte niekto podobnú skúsenosť? 🙏
Taky to tak u nás někdy je, ale beru to pozitivně 🙂
@alex_aa To je jen období neboj. U nás bývá víc maminkovský období, teď zrovna tak silný, že se i venku malá nechá nosit jen ode mě, k manželovi nechce (do kočárku taky už nechce).
Ďakujem pekne 🙏 áno ja som rada veľmi za to, že majú taký vzťah a kľudne by som ich mohla nechať aj niekoľko hodín samých a budú s tým obaja v pohode, ale keď syn chyti hystericky záchvat len preto, že keď sa zobudí a prídem ja a nemôžem sa ho ani dotknúť, tak to zamrzi a rozmýšľam kde robím chybu 😪
No už pre zmenu chytil nervy na mňa aj pri zaspávani na obed..z ničoho nič niekoľko minút reval na plné hrdlo.. ukludnil sa až keď prišiel muž v momente 😢
Co bych já za to dala .. u nás je to a pětiletou dost opačné .. máma, máma, máma...