Dítě je v noci vzhůru

solasou
16. črc 2016

Ahoj.Mam rok a půl starou holčičku,vzdycky špatně spala,ale po tom co jsme v roce zavedly pravidelný režim spánku,vcetne buzení začala spavat krásné.Ale co spí jen jednou denně se problémy vrátily,kdyz spí přes den moc,v noci je vzhůru i 3 hodiny a když spí méně někdy vstává i v 5 a je celý den rozmzela a nevyspana a když se dospi zase je vzhůru v noci....zuby to nejsou.Mate někdo podobné zkušenosti a v nejlepším i radu?Předem díky za odpovedi

ladyhacek
16. črc 2016

Mám syna 16m - 3h v noci vzhůru není (naštěstí, ale budí se i 3x za noc ) zatím má kždý den jiný a o režim se už nesnažíme 🙂. jeden den jde spát dlouho a druhý den usne dív. jeden den spí 2x přes den druhý zase jen 1x > Jak dlouho to rvá? Ono se to časem určitě srovná > doufám v to 🙂. jinak osobně bych nebudila. Syn třeba chdoí spát koelm 20:30 (to nejčastěji) ale i nám usnul až ve 22 jendou dokonce i déle. Co jsem začala dlat je že na večer mu dávám meduňkový čaj - řekla bych že zabírá budí se většinou už jen 1x za noc > ale u nás to jsou teda zuby a někdy i hodinu probrečí.

solasou
autor
16. črc 2016

No já jsem zadnej zastánce buzení taky nebyla,ale když jsme začaly uspávat pravidelně i tak budit měla jsem najednou úplně jinou holčičku 🙂 i v noci se budila jen 2x,ale tohle už trva přes měsíc a jak říkám když nebudim večer se jí chce stejně tak po 8 spát a v noci je vysmata jak kdyby byl den a chce si jít normálně hrát.A meduňka nám nezabírá :(

kika_21
17. črc 2016

Když dítě nemusí do školky, rozhodně bych ho nebudila. Málokdy se stane, že malý ještě spí, když jsou starší vzhůru-je tu potom ticho-rozhodně ho nebudím. Jestli spala lépe, když spala víckrát denně, ať tak spí i dál.