Dobrý den, mohl by mi prosím někdo doporučit dětského psychologa v Brně nebo v okolí. Potřebujeme nutně poradit s našim 3-letým synem, po nástupu do školky začalo jeho agresivní chování gradovat a už to opravdu nezvládáme. Předem moc děkuji za pomoc.
Já mohu doporučit paní psycholožku z Polikliniky v Líšni. Je moc milá a trpělivá a s dětmi to opravdu umí. Není sice na pojišťovnu, ale díky nějakému projektu mi přijdou ceny za konzultace hodně nízké a navíc má volné termíny do 14 dnů. Byly jsme tam s spokojeni. Přidám odkaz na její stránky:
Byly jsme u Holcmanové- stránka tady www dusevi.bluefile cz. Bála jsem se, jak to holka vezme, ale paní psycholožka to s děckama -pubertákama umí, byla úplně v pohodě. Nevýhoda je, že nepracuje na pojištovnzu. Teď jsme s dcerou v pohodě, trochu se to všecko srovnalo, ale pokud bude zase někdy potřeba, určitě se obrátím zas na ni. Dá se s ní domluvit i pokud něco spěchá, termíny dává docela brzy.
Ahoj, zkus zavolat psychologům na Mojra,cz. Myslím si, že určitě pomůžou. Nevím jestli je zrovná dobré tahat 3leté dítě po psychologách :/
@theresa Bílý dům. tam je dětská psychologie, berou děti od 3let. zkuste i kineziologii.