Milé maminky, po dvou letech budu synovi měnit pokojíček, a tak hledám inspiraci. pokud máte pokojík, se kterým se chcete pochlubit, šup sem s fotkami. uvítám i popisy, kde se dá koupit nábytek, textil či jiné dekorace. čím víc tím líp 🙂
halo halo přidáte se?
No to jsme na tom podobně s metrama, můj synáček je ještě prďola, ale už přemýšlím, jak to tam uspořádám aby měl taky pracovní místo a přemýšlím nad vekou postelí, jestli patrovou s prostorem pod ní, nebo obyčejnou. ... Krom toho už stihnul oloupat nalepovací dekoraci stromu co tam v ruhé části má, lumpik.
take bych chtela poradit. konecne se snad dockam a budu dceri zarizovat detsky pokoj 😵. zatim tedy nevim jaky byt koupime, tak kolik mista budu mit k dispozici. ale zajimalo by me co by v detskem pokoji nemelo chybet, jake vybirate barvicky, nejake vychytavky. pujde o pokoj pro temer 3 letou slecnu 🙂
i rozmyslim jestli postel normalni klasickou nizkou nebo jestli koupim vyvysenou, jakoby patrovou. ale zas mam strach aby z te vysoke nespadla...
dekuju 🙂
@maximka33 - Jo malej rve jenom nálepku stromu, ostatní nálepky, co by mě tak nemrzeli, tak netrhá 🙂 Jak máte starého prcka? Už spinká na velké posteli? Tomu našemu jsou dva roky a kousek a v noci se tak mele, že se bojím aby nespadl, tak je pořád v malé. Teď už se přesunul do pokojíčku i na noc, tak jsem zvědavá,jak to odloučení zvládnu.
@maximka33 díky, mám dceru skoro 28 měsíců, pokojík je hrozně dlouhý, takže abychom ho tak nějak zútulnili, tak jsme ho takhle "přepažili", a zároveň jsme zanechali denní světlo i na druhé polovině pokojíčku.. tu plánuji zařídit pro mimčo, až nějaké bude.. 😉 Stěna je mobilní, takže se může časem dát jinam a třeba postele k sobě.. dá se k tomu dokoupit i stůl a slouží jako regálo-stůl..
tak kdo se chce ještě přidat s fotkami pokojíčku?
my mame detsky pokoje dva- jeden spinkaci a druhej jako hernu 🙂 ale nejsme tu v byte natrvalo, takze je to jen velky provizorium co dum dal 😀 no ani nevim jestli sem davat fotky 😀 😀 😀
@sayast ja bych asi u T. mela z vysoke postele jeste strach, on v noci cestuje a bala bych se, ze netrefi nejakou sprusli na zebriku 😀 ale treba by to zvladl uplne v pohode a ja su zbytecne hystericka 🙂
@majatob maji, taky z toho mam strach 😝. ale zatim spi s nama, tak treba by pak uz mela rozum 😀. no uvidim, zatim je cas a nizka se zabranou to jisti 🙂
ty mas bezva ze mas deti tak blizko sebe, ja vzhledem k okolnostem a to nejen vekovemu rozdilu, musim do budoucna resit pro kazdeho samostatny pokoj 😝
@sayast to je fakt, jestli to budou dve holky, tak jeste budiz, , ale holku a kluka s vetsim odstupem bych spolu taky do pokoje nedala... my to mame zatim naplanovany tak, ze pokud budou tri, tak maji kazdy svuj pokoj, pokud ctyri a vic, tak uz budou nejak pospolu po dvou a z jednoho pokoje udelame pracovnu 😀
tak kdo nám ještě ukáže pěkný pokojíček?
kdo se chce pochlubit s pokojíčkem?
ja bych byla taky pro fotecky nejakeho dalsiho pokojicku 🙂
ahoj holky, máte moc hezké pokojíčky. Náš dům je jeden velký pokojík 🙂 . V každé místnosti máme totiž nějaké hračky, takže to u nás vypadá nevkusně a kýčovitě, ale mě to nevadí, páč naše holky jsou max. spokojené a chodí k nám i moc rády jiné děti. Pokoje si vkusně zařídím až děti trochu odrostou. U nás to hraje všemi barvami, které k sobě většinou moc neladí, takže většinou lidé , kteří nemají malé děti jsou u nás z toho dost na rozpacích 🙂 . Jinak dět. pokoj budeme předělávat, páč za pár měsíců se ke starší dceři přestěhuje její mladší sestřička, takže manžel udělá dvouposch. postel, ale chtěla bych s atyp. rozměry, tedy širší postele, aby je využili i ve starším věku a pokud nebudou být v jednom pokoji, tak se postele rozdělí a dáme je do dvou pokojů. Současně chci , aby rovnou manžel udělal i psací stoly a nábytek , který holkám vydrží i ve star. věku. U první dceři, co jsem objevila mimibazar, tak jsem tam nakupovala , jak šílená, ale převážně použité hračky, takže manžel, jak přišel z práce, tak už se ptal, co nám zase dneska přišlo nového 🙂 Naštěstí mě tato mánie přešla v jejich 3 letech, takže pak už jsme kupovali hračky pouze na Vánoce a na narozeniny. Chodí k nám rády i maminy, páč své děti u nás jen vypustí a v klidu si mohou pít kávičku. Takže posílám nějaké fotky - první je hrací koutek v obýváku, páč mám zkušenost, že děti (naše i cizí) si nejraději hrají tam, kde sedí jejich rodiče, takže jsme vytvořili takové hrací centrum v obýv. pokoji, další fotka je část dět. pokoje, třetí fotka je další část dět. pokoje, čtvrtá fotka je dět. kout s novým bazénem, páč ten starý byl už snad 100x lepený a prý už ho nevyrábějí, Nový pokoj pro holky bude už vkusnější a nebude hrát tolika barvami , jako ten současný 🙂
@aajina tak to je pokojíček jako pro víly. je to inspirace i pro mě, protože máme taky podkroví.
holky, mám dotaz, budete nechávat dětem koberec nebo raději plovoučku a kusové koberce? pomalu uvažuji o změně, zvlášť proto, že jak máme střešní okno a pod ním topení, tak to je takový nevyužitý prostor, přisunout k topení stůl mi přijde škoda, to přijdem o teplo. takže bych do plovoučky dala rovnou topení.
tady dávám fotky prozatimního pokojíku...