milé maminky, našemu tříletákovi budu předělávat pokojík. bude trochu víc do zelena, hněda a žluta, aby to nebylo moc studené a tmavé. tak mě napadlo, že by to mohlo být jako v džungli. Našla jsem nějaký kobereček i tapetu se zvířátky v džungli. ale žádné další doplńky mě nenapadají. máte podobný pokojíček? poradíte, co by se tam mohlo hodit?
Osobně bych namalovala na stěnu a část stropu strom a pověsila z něj lana jako liány na šplhání a houpání. 🙂 i když je to spíš asi až pro starší děcko, než je tříleťák.
No tak napadá mě splést dvě lana do sebe jako žebřík na šplhání, potom třeba jedno pověsit jen tak a vespodu udělat buďto velký uzel nebo nějaké sedátko, aby to sloužilo i k houpání. A chytit je do stropu kotvama - to pak unese i dospělého. A okolo potom dát hóóódně molitanu. 😀
lana se mi taky líbí, zní to velice zajímavě, daly by se také nainstalovat Žirafí žebřiny, které mohou sloužit i jako interiérová prolejzačka
@maximka33 Pro tříleťáka jsem taky dělala dětský pokojíček, na zeď jsem namalovala zvířátka, koberec máme z Brena a vypadá jako tráva. Závěsy máme se stejnými zvířátky a kapsář za postel také.
Lana ani žebřiny a nic podobného bych teda do našeho pokojíčku nedala, protože náš malý je hrozně živý a je v pokojíčku sám, vstává v pět a já se kolikrát vzbudím až za hodinu... bych se bála, že se mi tam zabije 😉.
Spíš bych byla pro sedací vak ve tvaru nějakého zvířátka.
Ahoj Maminky,
na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každý se může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂
Já jsem právě vytvořila články na téma Dětský pokoj a ráda bych Vás poprosila, kdybyste mohly k tomuto článku napsat svou zkušenost s dětským pokojem a vložit ji zde https://www.modrykonik.cz/detsky-pokoj/. Kde jste do něj kupovaly zařízení, na co jste se soustředily, co jste využily/nevyužily atd.
Pokud byste mohly, bylo by to skvělé a pomohlo by to i ostatním maminkám, které právě svým dětem pokojíčky zařizují a shánějí takové zboží, jaké je vhodné a IN do dětských pokojů. 🙂
Děkuji Ti a přeji Vám krásný den!
Jennyska
Asmira team - Modrý koník
posláno - IP 😉