Dětská postýlka Scarlett Luboš

milusina
28. dub 2018

Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s postýlkou Scarlett Luboš se stahovací bočnicí?Někdo si tuto firmu chválí,jiný ne,tak si nejsem úplně jistá,jestli ji objednat.

soleilll
28. dub 2018

@milusina Neměla jsem přímo tento typ, ale s vyndavacími příčkami od stejné fyrmy a sloužila velmi dobře pro mé 2 děti, rok jako druhá postýlka u švagrové a ještě jsem ji za dobrou cenu prodala. Takže můžu doporučit. Jde o tvrdší bukové dřevo, takže je pevná a pokud dítě není vyloženě bobr, vydrží.

kaneshiro
28. dub 2018

@milusina když jsem prodávala v dětském zboží, postýlky jsme brali výhradně od Scarlett a reklamace byly výjimečně, spíše žádné.

podaji
28. dub 2018

Máme od firmy Scarlett ale ne Luboš. Ale má stahovací bok. Kupovali jsme ji z druhé ruky. Byla jako nová. První v ní spinkal zhruba do 2,5let teď je připravená na další miminko. Pořád jako nová. Nic nevrže. Všechno drží.. pořád hezká. Za mě Scarlett doporučuji.

nupta
29. dub 2018

@milusina Luboše nemáme, ale Laura nám rok a půl dobře slouží, stahovací bočnici ocenila má záda.

kika266
3. kvě 2018

Meli jsme a byli jsme s ni hodne spokojeni, stahovaci bocnice je fajn vec, setrilo to moje zada s natahovanim se pro malou 🙂.