Ahoj, čím mažete obličej v zimě ven dětem, které mají AE? (syn má tři měsíce)
@katchkak vymizel v cca roce, proste to zmizelo samo (dle dr. to u hodne deti v roce zmizi),ale uplne vylecit to asi nejde, uz nema zadna loziska,ale porad je kuze sussi a citlivejsi, porad promazavam excipialem a kdyz jsem v lete koupila excipial mliko,ktere bylo parfemovane,tak j z toho opet olezl. Prirodni veci nevim,ja jsemspis na tu zapadni medicinu, jen jsem zkouseli konopnou mast a nepomohlo to vubec.
modrou indulonou
Dobrý den, máte nějakou osvědcčenou mastičku? Něco z lékárny? Bez předpisu.
Dobrý den, jaký je nejlepší krém na atopák? prosím
@marketanova to vam nikdo nerekne, kazdemu vyhovuje neco jineho,to je na tom to nejhorsi,nekdo si nemuze vynachvalit obycejnou indulonu,jinemu vyhovuje mast za 600 kc. My jsme vyzkouseli kde co,nakonec jsme se vratili k obyc. zinkove masti a na promazavani Cutilan a Ambiderman, ted Excipial.
Moc děkuji za odpoved, ja take mazala Excipial,ten je dobrý. Ale ty obyčejné masti,ty nemuzu..zinkovou,ale vyzkousim.
Tak jsem si tu zinkovou o víkendu koupila v lékárně🙂
Nám teď hodně zabrala A-derma Exomega.
Jéé,děkuji za tip, také k dostání v lékárně?
A dají se použít i nějaké kapičky?
@marketanova A-dermu jsem kupovala v lékárně. A kapičky máme Fenistil, ten nám zabírá na svědění a celkově na zmírnění ekzému
Děkuji,ten Fenistil je užitečný přípravek.
Používáte i kosmetiku od La-Roche Posay?
@marketanova Ještě pro doplnění k tomu Fenistilu, malý nakonec měl reakci minulý týden a bylo mu z nich zle, prdíky, bolesti břicha. Má to údajně jedno dítě z 10 000.. A La-Roche Posay jsme měli vzorecek a měl po něm obličej zklidněny, pak jsem měla vzorecek Exomegy a ta nám vyhovuje víc.
Exomega, to vůbec neznám. Je možné někde sehnat vzorečky?
@marketanova mně ho dala na kožním, A-derma Exomega Control
dobře, děkuji, v tom pripade se na nej zeptam.
Dobrý den, tak z ničeho nic 2 měsíce po porodu u malé od kamarádky započal atopicky ekzem. Samozřejmě dostala mastičky na recept,ale hleda i jinou prirodnejsi variantu, nevite o necem?
Doktorka na kožním, ke které s AE chodíme mi doporučila Linola Face.
Děkuji, vyzkouším si ho najít. Ty přípravky na mazání s bylinkami jsou nejlepší, hlavně žádné chemické věci.
Myslím, že i v La-Roche Posay toho tolik není a je to citlivá kosmetika.
Vzdy jsem mazala jen mastickami od kozni (na zimu Cutilan,je hodne mastny), z masticek z drogerie jsem mela strach, vetsinou jsou parfemovane a to mu vadi dodnes, i kdyz uz AE nema.