Děti s atopickým ekzémem

katchkak
20. lis 2018

Ahoj, čím mažete obličej v zimě ven dětem, které mají AE? (syn má tři měsíce)

poah
21. lis 2018

Vzdy jsem mazala jen mastickami od kozni (na zimu Cutilan,je hodne mastny), z masticek z drogerie jsem mela strach, vetsinou jsou parfemovane a to mu vadi dodnes, i kdyz uz AE nema.

katchkak
autor
21. lis 2018

@poah já mám právě na promazavani Polysan, ale nejradši bych mu dávala něco přírodního, než něco z lékárny nebo klasické drogerie. Ale chemie je asi ve všem no ☹ můžu se zeptat, kdy u vás ekzém vymizel? A z jakého důvodu, nějak jste to vyléčili nebo prostě samo?

poah
21. lis 2018

@katchkak vymizel v cca roce, proste to zmizelo samo (dle dr. to u hodne deti v roce zmizi),ale uplne vylecit to asi nejde, uz nema zadna loziska,ale porad je kuze sussi a citlivejsi, porad promazavam excipialem a kdyz jsem v lete koupila excipial mliko,ktere bylo parfemovane,tak j z toho opet olezl. Prirodni veci nevim,ja jsemspis na tu zapadni medicinu, jen jsem zkouseli konopnou mast a nepomohlo to vubec.

konidana
21. lis 2018

modrou indulonou

marketanova
21. lis 2018

Dobrý den, máte nějakou osvědcčenou mastičku? Něco z lékárny? Bez předpisu.

marketanova
22. lis 2018

Dobrý den, jaký je nejlepší krém na atopák? prosím

poah
22. lis 2018

@marketanova to vam nikdo nerekne, kazdemu vyhovuje neco jineho,to je na tom to nejhorsi,nekdo si nemuze vynachvalit obycejnou indulonu,jinemu vyhovuje mast za 600 kc. My jsme vyzkouseli kde co,nakonec jsme se vratili k obyc. zinkove masti a na promazavani Cutilan a Ambiderman, ted Excipial.

marketanova
23. lis 2018

Moc děkuji za odpoved, ja take mazala Excipial,ten je dobrý. Ale ty obyčejné masti,ty nemuzu..zinkovou,ale vyzkousim.

marketanova
26. lis 2018

Tak jsem si tu zinkovou o víkendu koupila v lékárně🙂

katchkak
autor
26. lis 2018

Nám teď hodně zabrala A-derma Exomega.

marketanova
4. pro 2018

Jéé,děkuji za tip, také k dostání v lékárně?

marketanova
13. pro 2018

A dají se použít i nějaké kapičky?

katchkak
autor
13. pro 2018

@marketanova A-dermu jsem kupovala v lékárně. A kapičky máme Fenistil, ten nám zabírá na svědění a celkově na zmírnění ekzému

marketanova
15. pro 2018

Děkuji,ten Fenistil je užitečný přípravek.

marketanova
19. pro 2018

Používáte i kosmetiku od La-Roche Posay?

katchkak
autor
19. pro 2018

@marketanova Ještě pro doplnění k tomu Fenistilu, malý nakonec měl reakci minulý týden a bylo mu z nich zle, prdíky, bolesti břicha. Má to údajně jedno dítě z 10 000.. A La-Roche Posay jsme měli vzorecek a měl po něm obličej zklidněny, pak jsem měla vzorecek Exomegy a ta nám vyhovuje víc.

marketanova
4. led 2019

Exomega, to vůbec neznám. Je možné někde sehnat vzorečky?

katchkak
autor
4. led 2019

@marketanova mně ho dala na kožním, A-derma Exomega Control

marketanova
6. led 2019

dobře, děkuji, v tom pripade se na nej zeptam.

marketanova
18. led 2019

Dobrý den, tak z ničeho nic 2 měsíce po porodu u malé od kamarádky započal atopicky ekzem. Samozřejmě dostala mastičky na recept,ale hleda i jinou prirodnejsi variantu, nevite o necem?

sarrita
18. led 2019

Doktorka na kožním, ke které s AE chodíme mi doporučila Linola Face.

marketanova
15. únor 2019

Děkuji, vyzkouším si ho najít. Ty přípravky na mazání s bylinkami jsou nejlepší, hlavně žádné chemické věci.

marketanova
20. únor 2019

Myslím, že i v La-Roche Posay toho tolik není a je to citlivá kosmetika.