ahojky ma nekdo zkusenost s 2detmi chvili po sobe?30.srpna bude dceri rok a v listopadu se nam ma narodit dalsi.?? 🙂
editah222:ja bouzel moznosti hlidani moc nemam jedine mamka ale ta je v praci vetsinou :-/ a polidala by tak max 2h odpoledne..jinak mala ma pul roku prave dnes a budi se mi 1 za noc a ve 4h pak stavame ale taky chodime mezi 6-7h spat 😀
@martule23
@editah222 mame....akorat zatim nechodi do skolky,protoze mame jeste syna. Tudiz deti 4 a pul,3a ctvrt holky a ted 4mes syna. Budu to mit taky...jedna scera druha trida,druha dcera prvni.....me pomahal pouze manzel. I ted pomaha....jen ted budu mit chvili s pomoci vypadek....
Za me ja bych nemenila a chtela to takhle znovu...idealni stav. Vyhraji si spolu,maji krasny vztah....ted pomahaji ze chteji s malym. Maji se rady,nekdy se zlobi....ale maji k sobe blizko. Berou na sebe ohledy atd....nevyhoda mi prislo i prijde ze nejstarsi kdyby byla jedinacek tak chodime vic na hriste a vic mezi lidi...takhle jsme proste byli doma vic. A nekfy musela holt vydrzet...ale citove jsou velmi hodne,citlive...
@martule23 mám děti rok a 5 měsíci od sebe a nemůžu si to vynachválit 🙂 Ale je fakt, že na začátku jsem byla štastná za pomoc /tím se rozumí hlídání 😉 / kohokoliv z rodiny. Dcera v roce a půl stále špatně spala a do toho miminko, takže nebýt toho, že si ji brávala babička na procházku a já mohla se synem dospat noc, tak by to bylo horší 😀
Ale teď už je to úžasné. Děti spolu už 3 roky chodí do školky, takže jsou spolu skoro pořád a umí si spolu krásně hrát a taky se krásně pohádat a poprat. Jsem ráda, že se nám takto zadařilo. Ještě nevím jak budu mluvit až bude starší ve druhé třídě a mladší v první, ale snad to nebude taková hrůza.