Denní spinkání. V čem spí Vaše miminko?

24. srp 2020

Ahojky holky, mám dotaz ohledne denního spinkáni miminka. Na noc bude mít v ložnici s námi postýlku, ale ještě přemýšlím co přes den do obýváku, aby jsme byli spolu. Další postýlka, mojzisuv košík nebo kolébka? Co se osvědčilo u vás? Děkuji 🙂

olga_
24. srp 2020

hacka

jjasmina
24. srp 2020

U nás se spí pouze v postýlce 🙂

me_druhe_ja
24. srp 2020

Když byl malej, spal v hnízdě na gauči. Teď spí už normálně v postýlce. Nebo kočárek že.

pavcatko
24. srp 2020

v kočárku- byli jsme často na cestách,tak jsem ji naučila na kočárek- má ho na chodbě spojené s kuchyní...

tynulaa
24. srp 2020

Co jsem koukala na ty košíky, tak jsem četla recenze, ze se tam vejde miminko tak do tich 6.mesicu. Což mi prijde malo... Pak jsem koukala na takovou cestovní postýlku, ale ta zas nemá kolečka a to bych zas já chtěla aby to mělo kolecka😄

tynulaa
24. srp 2020
moly001
24. srp 2020

Já si nemůžu vynachválit košík pro miminko, ale je pravda, že max do toho 6.,7 měs. Potom jsem uspavala přes den v postýlce

goovana
24. srp 2020

@tynulaa to není pravda my máme kolébku Milly mally a naši dcerce je osm měsíců a stále ji máme v noci v kolébce v ložnici

chicky1j2
24. srp 2020

Mě malá třeba v postýlce ubec spát nechtěla...asi do půl roku vedl kočárek přes den nebo já. Potom jsme pořídili hacku a nejlepší věc na světě 🙂

lolam10
24. srp 2020

Dala bych do postýlky.nevadi kdyz spolu nebudete 100%casu,spis bych řekla naopak

jjasmina
24. srp 2020

@lolam10 taky bych řekla

revmelin
10. zář 2020

Od narození spí v postýlce, vnímá ji jako pouze své a bezpečné místo. I když uspím v šátku, odkládám do postýlky 🙂

jjasmina
10. zář 2020

@revmelin Taky tak, jen at si zvyká 😀