Dcera mi štípe bradavky po ukončení kojení

minarikova655
28. kvě 2017

Ahoj maminky, dceru jsem přestala kojit v 15. Měsících, od té doby mi štípe bradavky. Úplně z toho šílím. Vím že ji od sebe odháním, kdyby mě aspoň hladila, což se jí snažím vysvětlit, ale přijde mi že má nutkání a když mě štípe zatne u toho i zuby. Myslím si, že si vynahrazuje ten kontakt, který měla u kojení. Je pravdou, že kontaktu ubylo, ale sama nevím jak jí ho dopřát víc, než pusinky, objímání, mazlení, a jiné kontaktní hry, nevím co dělám špatně. A nechci ji odhánět, ale kdyby to nebylo na bradavky :( máte s tím některá zkušenost? Prosím o radu. Nechci aby se jakýkoliv nedostatek projevil na jejím chování.

horsiee
29. kvě 2017

@minarikova655 to se k bradavkám tak snadno dostane? Vždyť jí v cestě stojí ještě tričko a podprsenka.
🙂

minarikova655
autor
30. kvě 2017

@horsiee nosím krajkované podprsenky, 🙂 snad jí to přejde

verunka_korunka
30. kvě 2017

Mě teda že začátku po odstavení chodila za mnou a chtěla prsa vytáhnout, když vytáhla, tak začala bradavky okamžitě zkoumat... Takže i štípat a mačkat, to jsem řekla au a že to bolí a schovala zpět. Teď už to dávno nedělá, nějak ji to přestalo bavit, ale když se převlékám, je vidět, že si asi na ty bradavky a prsa pamatuje, docela se děsím až budu za měsíc kojit další, co bude starší dělat a jak bude reagovat.
Jo a teď maximálně stipně nebo chytne bradavku přes tričko nechtěně. Při odstavení ji byl necelý rok korigovaně a teď ji je 18m korigovaně.