Ahoj dcera je na umělém mléku vypije 250ml po 3 hodinach ale za měsíc přibrala jen 390g. Pani doktorka říkala že uvidíme na 4 měsíční prohlídce zda něco pribere a pak to budem nejak řešit. Nevím kde by mohla být chyba že bumba ale nepřibíra.
pribrala? pribrala... je spokojena, neplace, cura, bobky ok? tak klidek mamco, ne vsechny deti jsou tabulkove a pribiraji treba skokove... je dobre ze jste hlidany, ale je potreba s nadhledem a verit miminku🙂
Me teda prekvapilo tech 250 ml, to mi prijde hrozne moc v jejim veku.
@jironymou1 mala se narodila o 19 dni driv na 2 měsíční prohlídce měla 3710g a ve 3 měsících 4100g porodni váha byla 2585 g a 46cm
@lida9 jo ona je strašně hodná, spokojená , vše je v pořádku jen mě právě na ty 3 měsíční doktorka zaskočila tím že přibýrá málo ze se ji to moc nezda
@lentilkah
To me taky.Dcera ma necele 3r a kdyz nekdy nechce veceret tak ji udelam kakao 240ml a pak po nem spi celou noc.
@zelenaesmolda Prave, to pije na noc muj trilety.
@monique9754 koukni se na to svymi ocima, mela pri narozeni 2.5kg a ted po 3 mesicich ma 4.1kg ... tak co myslis?? nestresuj, doktori a jejich tabulky ☹(
Mě detska rekla že mám navíšit ml pokud je schopna vypit vic nez jsem dávala 110ml a že uvidíme na ty 4 měsíční pokud pribere
jeste pro porovnani, dcera za 3 mesice pribrala 1.2kg (kojena) a syn 2.6kg ( kojen stejne jen o par let driv )... no a svete div se : doktorka u syna ze mam min kojit a u dcery ze mam vic kojit😀 vykaslat se na jejich rady, delala jsem si po svym a dnes jsou oba v poradku, rostli proste po svym....
Dcera nám mezi půl rokem a osmým měsícem dokonce přes půl kila zhubla a zrovna měla takové pěkně baštící období...doktorka pro jistotu udělala pár vyšetření, ale vše ok. Pokud je spokojená a prospívá, vůbec bych neřešila
Mě taky doktorka říkala, že je důležitý, že pribere, být by to bylo 200gramu. Byl to drobek od narození
@monique9754 Tak navysit treba o 30 ml, ale urcite ji nemusis davat hned 250, to je opravdu moc.
@monique9754 no jake miry a vahu mela kazdy mesic na prohlidce?Kolik cm a vahu mela kdyz se narodila?