Ahoj holky,chci se zeptat jestli to je normální a nebo mam zajít k Dr. Malá vždy když spinka tak je takhle rudá a úplně hoří a přitom teplotu nemá…v místnosti mi nepřijde nějaké velké teplo a většinou spinká bez peřiny.
Tak tam teplo asi je. Kolik mate stuonu? Vetrate?
Lehčí pyžámko, třeba jen tricko a ponozky.
Je jí prostě vedro
Vypnula jsem topení a malá byla po par minutách ok. Děkuji 🙂
je uplně uvařená chudák, sundat tu plínu, vidim dobře že leží na nějaké flees dece ? mít jen lehké prostěradlo, bavlněné nebo bavlnený satén povlečení, a dát lehké tričko s kr rukávem a lehké kalhoty, slaboučkou deku a mít otevřenou ventilačku.
Nevím, jak to ty děti dělají, ale do čtvrt hodiny po tom, co syn usne, jsou z něj rozpálená kamna... Pokud by zůstal pod peřinou, je za 20 minut vzhůru a propocený jak myš... Já ležím vedle, zabalená až po uši a klepu kosu...
@adela1399 mladší syn se taky okamžitě začne potit, jak usne 😁 starší ani ne, ten spí pod dekou, já taky a mladší odkopany, jinak by se uvařil 🙈 asi to tak prostě někdo má... On je celkově horkokrevný, tak ho prostě méně oblékám. Doma chodí zásadně bez ponožek, ty nesnese (máme převážně koberce), mně by mrzly nohy 🙈
Jakou mate matraci?Prosteradlo?Chranic matrace?Mala vzdycky byla uplne mokra u rodicu v loznci
Je i spocená za krčkem