😢 😢 Prosím moc o radu!!! Naše malá začala občas bouchat hlavou o něco. Nejdřív to dělala
jen u zrcadla nebo balkonových dveří a já si myslela, že dělá berany duc s "mimčem". Dnes ale
seděla zády opřená o skříň a rytmicky bouchala hlavou i o tu skříń!!!! Co mi tím chce říct??
marti taky to občas malej dělá, vždycky mu řeknu, že se to nedělá, bude mít bebínko a najdu mu jinou zajímavější činnost - ukážu knížku, auto, řeknu, ať mi jde pomoct. Třeba tak odlákáš i Elišku a časem to přestane dělat
Jako, že je to normální? 😒 Taky vždycky řeknu, ať to nedělá, že ji mám ráda a nechci, aby si ubližovala,
odnesu ji někam pryč a dám jiný podnět... Tak to jsem si docela oddychla, že to dělají i jiné děti 😀
Náš malej to dělá taky 😀 To jsou truhlíci malý. Občas mi dá hlavičku, že vidím hvězdičky a on se směje 😅
U nás to dělá taky, třeba sedí na pohovce a mlátí sebou dozadu jak šílenej. Je to dobrý, že zatím jenom na té pohovce, je měkká. Ani mě nenapadlo, že by to nebylo normální 😀 😀 😀 .
Ahoj holky, zadala jsem si dotaz k pediatričce online a odpověděla mi, že to prckové
dělají, když jsou hodně unavení nebo se nudí 🙂 Takže zabavit 😀
martule: ahojky mě sice nebouchá o nic halvičkou bo je mu 7 měsíců a ještě nehačá, ale když se překulí z bříška na záda má jako zábavu zvedat natažené nožičky a patičkama řachat o podlahu 😉 a je fakt, že jsem si všimla, že to dělá, když už má všechny hračky co mu dám ohrané 🙂 🙂
ahojky, ja si toho vsimla prvni u kamoscineho syna, ma ted rok a 4 mesice a jak byl u nas, stoupl si ke skrini a zacal do ni dost silne mletit hlavou, no valila jsem oci 😀 no a nase mala ted jak uz sedi, tak taky zacina opatrne hlavickou otukavat skrin, kdyz se k ni doprdeli 🙂 myslim ze je to normalni, ze proste deti zkousi co to udela 😉
gedgitka.a... malá mi to atktéž dělá stěma nožičkama, takže víc zabavit? no jéjej, to bude dřina 😠 máme nespavé dítě (přes den) tak si hrajeme stále, ale je fakt, že hračky už nevím jaké mám dávat, páč žádné ji už nebaví....pořídila jsem ji vkaldačku a když sedí (s mou oporou) tak si chvíli i vydrží hrát ... 😅
jaannaa: ahojky jojo náš to dělá když má, už obehraný všechny hračky co má u sebe 😀 ale občas zabere pohádka nejraděj má autíčka a krtečka 😀 😉
Naše buší hlavou o polštář či peřinu, většinou to dělá, když lumpačí a hraje si. Do zdi už ne, protože zjistila, že to bolí.
Dobry vecer chci se zeptat me sinacek uz asi tak tristvrte roku bucha do postele kdys de spinkat a kdys se probudi.Co mam stim delat?A je to vubec normalny?A porad to dela nevym co stim
martule20: vůbec ti tím nechce nic říct, malá sedí na zemi, za sebou má dveře nebo zeď a bouchá se o to hlavou a přitom si hraje. Děti to dělají