Ahojte holky,chtěla jsem se zeptat jestli dáváte prckům na sváču mussli tyčinku ,dneska jsem jedla fit mussli tyčinku a malej se po ní sápal ,tak jsem mu půl dala a šmakovala mu.Dáváte ji dětem často?Říkám si, jestli vlastně je zdravá?! A jestli celá není třeba moc?Případně jaké značky dáváte ,dobré jsou prý z dm ,ale tu máme z ruky ....Díky za názory 🙂 🙂
Jestli se nepletu tak je vhodna az tak od 3 let, do te doby ji děti hůře tráví. Myslím, že střeva s tím maji problém.
Tak dokonce v Sama doma byla nějaká ordobornice a ta řekla, že si maminky myslí, že je to zdravá pochutina a prý taky ne......sušené ovoce nedoporučují kvůli plísním......vlákninu děti špatně tráví....já četla dokonce až cca do 9 let..
Já zase slyšela, že většina běžných tyčinek je hlavně tuk a cukry .... takžeraději číct složení. Pokud máš možnost zajít do obchodu se zdravou výživou, tak tam mají různé druhy a ty nejsou tak sladké. Jde o to jestli by dítěti chutnaly.
kupuju tycinku od Hippu.....je od roka.....
kupuju Hipp nebo Alnatura z DM, synkovi budou dva roky, tycinku ma tak 1 - 2 tydne (jako rychlou svacu, kdyz jsme nekde v terenu)
Nemyslím si, že by v musli tyčince bylo něco zdravého, spíš naopak. Takže já ji dětem dávám vyjímečně, když není nic lepšího po ruce.
Občas dostane ve školce,ale většinou jí nechutná...já nekupuji...
Nedávám - nekupuji 😉 😉
já tedy občas dám, hlavně jako rychlovku venku a to buď Hipp nebo Fit fruit (je taky v té oplatce jako Hipp). Zase mi to přijde zdravější než různí Brumíci apod.
Já malé dávám,až ted od 3.roku celou Fit šťavnatou a to jen v případě,že si ji dávám sama a ona chce taky.Jinak Hipp,nebo takovou tu Fit fruit v oplatce zkusila i dřív,ale jen vyjímečně.Nikdy to neměla jako pravidelnou svačinku 😉
ahojki, davam dceri 4,5 roku tak 1-2x tydne 😉 dostavaji je nekdy i ve skolce