Daly byste jmeno Štěpánka?

dagikk
24. říj 2018

Ahoj holky,blizi se mi termin porodu a stale si nejsme jeste jisti jmenem pro druhou holcicku.Zacina se mi libit jmeno Štěpánka, daly byste ? Pak mame ve vyberu i Nelu,Elu,Emu, ale to jsou ted docela dost davane a taky Violku a Karlu. U Štepanky mam akorat trochu obavy,aby ji pak nekdo neoslovoval hanlive ...Doma uzmame Kristynku, moc dekuju za vsechny reakce

rosa106
24. říj 2018

@dagikk tisíc lidi, tisíc názoru 🙂 Neptejte se na názory ostatních a dejte, co líbí vám, ostatní si zvyknou ;) Štěpánka je úplně normální hezké jméno, takže proč ne 👍🏻 Máme Dorotu, nikomu se to moc nelíbilo, ale brzy si zvykli a dokonce si to jméno i pochvalují ;)

dora13
24. říj 2018

Opravdu jsou pro tebe nazory cizich lidi z internetu podstatne pri vyberu jmena ditete? Pokud se vam libi, tak ho dejte, na nazoru nikoho jineho prece nezalezi🤷‍♀️ Hanliva prezdivka, konotace nebo rymovacka se da vymyslet na uplne kazde jmeno na svete a pokud ne na jmeno, tak na barvu vlasu, bryle, vysku, cokoliv, to fakt vyberem jmena neovlivnis.
A at nejsem uplne off topic, odpovim na otazku: ne, nedala bych jmeno Stepanka, nelibi se mi jmena, ktera jsem uz v zakladu zdrobnela.

pospis
24. říj 2018

@dagikk presne tak, sto lidi sto nazoru. Me se jmeno štěpánka libi ale na me uz moc zdrobnele v zakladnim jmene a pro dospeleho detske ale to mi prijde i treba Eliška. Takze pokud se vam libi tak ho dejde, krasne jmeno to je.

zrzeckas
24. říj 2018

Me se velice Stepanka libi, ja bych ji dala, ale manzel nechce 😃

pandabox
24. říj 2018

@dagikk krasny jmeno, jenjestli bude cestovatelka tak to bude mit tezsi..

tulikiss
24. říj 2018

Stepanka mel byt bracha 😀... Asi bych to nedala, ale ne proto ze by to nebylo hezky jmeno, ale jestlize pises ze se blizi porod tak pak bude mit svatek a narozky hodne blizko a do toho za chvilku vanoce. My treba tuhle "chybu " udelali Eliska je na konci zari a hned zacatkem rijna ma svatek a pak ma cely rok smulu. Rikala sem si ze to nevadi, ale je videt ze je ji lito, ze pak cely rok nic nema a navic clovek uz neco koupi k narozkam a pak horko tezko neco vymysli k svatku.

zmrzlinka
24. říj 2018

Štěpánka se mi líbí i Violka 👍

veronikajanova
24. říj 2018

Ne. nelibi se mi..

lachtanice86
24. říj 2018

Ne nelíbí se mi

biedronka10
24. říj 2018

Nadherne ceske jmeno a tomu ja fandim. Takze za me ano. Ale to si musite rozhodnout Vy jmeno, urcite nedelejte tu hloupost, ze byste dala na anonymni lidi na disluzich. V tomto ja se s nikym taky neradim, jen s muzem.

zuzkaasteli
24. říj 2018

Znam Stepanku a je to hezke jmeno,pokud se libi vam i partnerovi.na.konci tohoto mesice svatek🙂 tady se nikomu zavdecovat libivym jmenem.nemusite,kazda me jiny vkus

kittyy17
24. říj 2018

@dagikk normální české jméno, proč ne....

zutinka
24. říj 2018

Co člověk to názor!Jméno Štěpánka je krásné.Ale opravdu záleží na Vás.

jaja01k
24. říj 2018

Mně se Štěpánka moc nelíbí. Z těch, co uvádíš, bych si vybrala Karlu.

zelenaesmolda
24. říj 2018

Me se Stepanka moc nelibi,hlavne zkracena forma Stepa,kterou ji pravdepodobne nekdo rikat bude.

sudylichozrout
24. říj 2018

Mne se to jmeno hrozne libi, ale bohuzel si vzdy vybavim Stepku z Havlickovych Petrolejovych lamp...

iowa
24. říj 2018

Tohle jméno se mi hrozně líbí. Sice bych tak svoje dítě asi spíš nepojmenovala, ale už jsem nad ním taky přemýšlela 🙂

vecerinka
24. říj 2018

Mě se líbí 🙂

zzuzinda
24. říj 2018

Já jsem chtěla Štěpánku, moc, ale vzhledem k tomu, že jsme nechtěli jména po rodičích a tatínek dětí je Štěpán, tak jí nemáme. Adam vybral pro ségru jméno Bára a je fakt, že jí to jméno sedí 🙂

rosyrosy
24. říj 2018

Vůbec, podle mě strašné jméno :D a hlavně ji určitě každý nebude říkat Štěpánko, miminku ještě ano, ale pak ne... My máme Lucii, Lucinka je super, Lucka se mi vůbec nelíbí a taky mi to nedošlo, že ji tak budou lidi říkat... Naštěstí syn to vyřešil a je to zkráceně Luca 😀👍 dejte, co se líbí vám 😉

keilin
24. říj 2018

Mě osobně se pro holky nelíbí jména, která jsou původně pro kluky..Petra, Karla, Františka, a ni tudíž Štěpánka navíc pro mně hrají roli i možné varianty jména a Štěpa, Štěpka....ale jak psaly holky přede mnou sto lidí sto názorů a je jen na tobě jestli tobě se líbí nebo ne. My se taky teď nemůžeme doma shodnout na jménu pro holčičku 🙂 Nemám třeba ráda tvrdá jména jako Sylva, Sabina a pod, ale příteli se líbí, zato mně se líbí jména jako Anežka, Eliška i když těch je teď mraky ale to zase neschvaluje on...takže jde o to co se líbí vám oběma a nikomu jinému 🙂

ariadna12
24. říj 2018

Za mne hezke ceske jmeno, znam 2 Stepanky, jedne rikaj vsichni Stepanko, druhe rikaj Stepko, obe jsou fajn a rozumne zenske.

verunka15
24. říj 2018

My máme Nelinku a za nás nejkrásnější jméno na světe, neměnila bych. Ale samozřejmě je to o vkusu a dejte co se vám libi😊

terezak88
24. říj 2018

@tulikiss jo my dopadli stejne Eliska ma svatek na zacatku rijna a dcera se narodila tyden po.... nenapadlo me si to zkontrolovat kdyz jsme se s manzelem dohodli a kdyz jsem to zjistila tyden pred porodem tak.uzDobrý jsem to nemohla zmenit protote to uz proste byla nase Eliška 🙂

terezak88
24. říj 2018

@dagikk stepanka je nadherne jmeno ja ji taky chtela nebo josefinku, ale na manzela to bylo uz moc tak mame zuzanku a elisku

keilin
24. říj 2018

Zuzanku jsme měli vybranou jako první, ale bohužel o tu jsme přišli a stejné jméno už vybírat mi přijde morbidní, tak hledáme jiné. Ještě jsme měli vymyšlené Terezka nebo Verunka ale nakonec jsme došli k Elišce boom neboom. Je to jméno které mám vybrané už asi od 14 🙂 tak uvidíme snad nám to vyjde aby byla hočička 🙂

bayt
24. říj 2018

@dagikk Mně se to jméno nelíbí, protože je to zdrobnělina. Pro malou holčičku asi fajn, ale pro dospělou ženu se mi to nehodí, kor kdyby měla nějakou váženější pozici.

muhehehe
24. říj 2018

@dagikk Ostatní odpovědi jsem nečetla.. za mne je Štěpánka hezké jméno, v pohodě, žádný úlet... není módní, tak jich alespoň nebude na každém pískovišti pět, jako v případě těch Nelinek, Elinek, Emiček 🙂 Pěkné na oslovení a i ,,dospělejší verze" (Štěpka, Štěpa) jsou ohromně sympatické.. I Viola a Karla za mne bezva, asi máme stejný vkus 🙂 🙂 Doma mám Hedviku.

kristyn.g
24. říj 2018

Mě se to zdá dobrý, s jednou jsem chodila na základní školu 🙂 zdá se mi to určitě lepší než ty zbylá jména co jsou teď prostě všude

pavla555
25. říj 2018

Stepanka je pekny a nejlepsi z toho co pises ☺