Ahoj holky,blizi se mi termin porodu a stale si nejsme jeste jisti jmenem pro druhou holcicku.Zacina se mi libit jmeno Štěpánka, daly byste ? Pak mame ve vyberu i Nelu,Elu,Emu, ale to jsou ted docela dost davane a taky Violku a Karlu. U Štepanky mam akorat trochu obavy,aby ji pak nekdo neoslovoval hanlive ...Doma uzmame Kristynku, moc dekuju za vsechny reakce
Opravdu jsou pro tebe nazory cizich lidi z internetu podstatne pri vyberu jmena ditete? Pokud se vam libi, tak ho dejte, na nazoru nikoho jineho prece nezalezi🤷♀️ Hanliva prezdivka, konotace nebo rymovacka se da vymyslet na uplne kazde jmeno na svete a pokud ne na jmeno, tak na barvu vlasu, bryle, vysku, cokoliv, to fakt vyberem jmena neovlivnis.
A at nejsem uplne off topic, odpovim na otazku: ne, nedala bych jmeno Stepanka, nelibi se mi jmena, ktera jsem uz v zakladu zdrobnela.
Me se velice Stepanka libi, ja bych ji dala, ale manzel nechce 😃
Stepanka mel byt bracha 😀... Asi bych to nedala, ale ne proto ze by to nebylo hezky jmeno, ale jestlize pises ze se blizi porod tak pak bude mit svatek a narozky hodne blizko a do toho za chvilku vanoce. My treba tuhle "chybu " udelali Eliska je na konci zari a hned zacatkem rijna ma svatek a pak ma cely rok smulu. Rikala sem si ze to nevadi, ale je videt ze je ji lito, ze pak cely rok nic nema a navic clovek uz neco koupi k narozkam a pak horko tezko neco vymysli k svatku.
Štěpánka se mi líbí i Violka 👍
Ne. nelibi se mi..
Ne nelíbí se mi
Nadherne ceske jmeno a tomu ja fandim. Takze za me ano. Ale to si musite rozhodnout Vy jmeno, urcite nedelejte tu hloupost, ze byste dala na anonymni lidi na disluzich. V tomto ja se s nikym taky neradim, jen s muzem.
Znam Stepanku a je to hezke jmeno,pokud se libi vam i partnerovi.na.konci tohoto mesice svatek🙂 tady se nikomu zavdecovat libivym jmenem.nemusite,kazda me jiny vkus
Co člověk to názor!Jméno Štěpánka je krásné.Ale opravdu záleží na Vás.
Mně se Štěpánka moc nelíbí. Z těch, co uvádíš, bych si vybrala Karlu.
Me se Stepanka moc nelibi,hlavne zkracena forma Stepa,kterou ji pravdepodobne nekdo rikat bude.
Mne se to jmeno hrozne libi, ale bohuzel si vzdy vybavim Stepku z Havlickovych Petrolejovych lamp...
Tohle jméno se mi hrozně líbí. Sice bych tak svoje dítě asi spíš nepojmenovala, ale už jsem nad ním taky přemýšlela 🙂
Mě se líbí 🙂
Já jsem chtěla Štěpánku, moc, ale vzhledem k tomu, že jsme nechtěli jména po rodičích a tatínek dětí je Štěpán, tak jí nemáme. Adam vybral pro ségru jméno Bára a je fakt, že jí to jméno sedí 🙂
Vůbec, podle mě strašné jméno :D a hlavně ji určitě každý nebude říkat Štěpánko, miminku ještě ano, ale pak ne... My máme Lucii, Lucinka je super, Lucka se mi vůbec nelíbí a taky mi to nedošlo, že ji tak budou lidi říkat... Naštěstí syn to vyřešil a je to zkráceně Luca 😀👍 dejte, co se líbí vám 😉
Mě osobně se pro holky nelíbí jména, která jsou původně pro kluky..Petra, Karla, Františka, a ni tudíž Štěpánka navíc pro mně hrají roli i možné varianty jména a Štěpa, Štěpka....ale jak psaly holky přede mnou sto lidí sto názorů a je jen na tobě jestli tobě se líbí nebo ne. My se taky teď nemůžeme doma shodnout na jménu pro holčičku 🙂 Nemám třeba ráda tvrdá jména jako Sylva, Sabina a pod, ale příteli se líbí, zato mně se líbí jména jako Anežka, Eliška i když těch je teď mraky ale to zase neschvaluje on...takže jde o to co se líbí vám oběma a nikomu jinému 🙂
Za mne hezke ceske jmeno, znam 2 Stepanky, jedne rikaj vsichni Stepanko, druhe rikaj Stepko, obe jsou fajn a rozumne zenske.
My máme Nelinku a za nás nejkrásnější jméno na světe, neměnila bych. Ale samozřejmě je to o vkusu a dejte co se vám libi😊
@tulikiss jo my dopadli stejne Eliska ma svatek na zacatku rijna a dcera se narodila tyden po.... nenapadlo me si to zkontrolovat kdyz jsme se s manzelem dohodli a kdyz jsem to zjistila tyden pred porodem tak.uzDobrý jsem to nemohla zmenit protote to uz proste byla nase Eliška 🙂
Zuzanku jsme měli vybranou jako první, ale bohužel o tu jsme přišli a stejné jméno už vybírat mi přijde morbidní, tak hledáme jiné. Ještě jsme měli vymyšlené Terezka nebo Verunka ale nakonec jsme došli k Elišce boom neboom. Je to jméno které mám vybrané už asi od 14 🙂 tak uvidíme snad nám to vyjde aby byla hočička 🙂
@dagikk Ostatní odpovědi jsem nečetla.. za mne je Štěpánka hezké jméno, v pohodě, žádný úlet... není módní, tak jich alespoň nebude na každém pískovišti pět, jako v případě těch Nelinek, Elinek, Emiček 🙂 Pěkné na oslovení a i ,,dospělejší verze" (Štěpka, Štěpa) jsou ohromně sympatické.. I Viola a Karla za mne bezva, asi máme stejný vkus 🙂 🙂 Doma mám Hedviku.
Mě se to zdá dobrý, s jednou jsem chodila na základní školu 🙂 zdá se mi to určitě lepší než ty zbylá jména co jsou teď prostě všude
Stepanka je pekny a nejlepsi z toho co pises ☺
@dagikk tisíc lidi, tisíc názoru 🙂 Neptejte se na názory ostatních a dejte, co líbí vám, ostatní si zvyknou ;) Štěpánka je úplně normální hezké jméno, takže proč ne 👍🏻 Máme Dorotu, nikomu se to moc nelíbilo, ale brzy si zvykli a dokonce si to jméno i pochvalují ;)