Další diskuze na téma kadění při UM

vero987nika
8. črc 2021

Vím že je tu takových témat už spousta, ale každé miminko je jiné a já bych se chtěla zeptat zda je normální, když nám 3 týdenní mimi kadí co 2 dny na Nutrilonu 1 Profutura. Konzistence je myslím naprosto ukázková, ale ty dva dny mi přijdou docela dost vzhledem k tomu že není kojený. Mezitím nás pěkně trápí i prdíky, myslela jsem už že má zácpu jak kolikrát brečí, ale potom když vidim tu nálož v plince tak si říkám že při zácpě by byl bobek spíš tuhý, nebo ne? 🤔 ještě dodám, že jsme na léčbě propranololem, nevím zda by to mohlo souviset. Bereme espumisan na prdiky, mažeme Pupíkem a weledou olejíčkem i nahříváme bříško.

keksik002
8. črc 2021

@vero987nika syn do asi 3 mesicu kakal denne nekolikrat, pak to bylo do pul roku jednou denne a od pul roku co 2 dny 🙂 takze pokud ho neboli brisko, nema zazivaci obtize, zacpu/prujem, je to v pořádku

majena39
8. črc 2021

@vero987nika zrovna řeším to samé u měsíčního mimča. Já tedy kombinuju kojení plus Sunar 1. Ale ze začátku kakal několikrát denně, postupně třikrát, dvakrát a teď začíná ob den... Tak si taky dělám starosti jestli je to v pořádku. Prdi pořád občas se kroutí tak radši pomáhám rourkou ale nechci ho na to zvykat a dělat často 🙈😔

vero987nika
autor
9. črc 2021

@majena39 no já právě dokud jsem dávala svoje mléko tak kadil jednou až dvakrát denně, a co jsme úplně na nutroši tak kadí takhle málo. Ale ikdyz má ty prdiky, tak nakonec po těch dvou dnech vypadá bobek tak jak má, tak se bojím mu něco třeba zbytečně měnit 🤷🏻‍♀️ Ještě neteče kapky bio gaia od pondělí, ale u těch prý trvá déle než zaberou 🤔

majena39
9. črc 2021

@vero987nika mně dneska pediatr doporučil peobioticke kapky a fenylkovy caj. Tak uvidime jaka bude změna 🙈