Čtyřměsíční miminko stále křičí. Poradíte?

rastauzzi
12. kvě 2020

Dobrý den, jdu si pro radu zkušených maminek. 😀 Mám čtyřměsíční holčičku, která je velmi, ale opravdu velmi hlasitá. Nejedná se o pláč jako takový, ona prostě celý den hlasitě radostně brouká, pokřikuje až ječí. Při hře s hračkami na hrací dece, v houpačce, pořád...Pokřikuje když je sama, i když si hraji s ní. Na jednu stranu mám velkou radost že se dcera ,,projevuje", ale na druhou už mě občas bolí hlava a byla bych ráda kdyby byla aspoň na chvilku tišejší...

codal
12. kvě 2020

@rastauzzi oni prostě zkouší hlasivky 🤦.. Dcera měla období, kdy vyloženě ječela, cca 8. měsíc, šťastně celý den křičela, taky jsem z toho už byla na prášky. Zas to přejde, pevné nervy preju!

miba10
12. kvě 2020

@rastauzzi jo, takový dva jecaky mám doma. Dcera občas jeci i dneska a u malého se to zklidnilo o 75%. Teď je mu rok

azanka
12. kvě 2020

Taky mám velice hlučný mimino. Gradovalo to v osmým měsíci, to se barák otřásal v základech. Teď v devátým se to trochu mírní. Chudáci sousedi. Hlava mě bolí non stop 😂

theuska29
12. kvě 2020

@rastauzzi Já bych za to byla ráda 🙂 Můj maličký zase hodně pláče a je to naopak zoufalství.

martiniquest
12. kvě 2020

Nenadelas s tim nic. Je to neprijemne. Nas 3,5 lety syn pusu taky nezavre a obcas bych ho trefila mezi oci.

rastauzzi
autor
12. kvě 2020

Děkuji všem. 😉

purplerain
12. kvě 2020

@rastauzzi taky jsem to tak měly- malá strašně křičela a trvalo to tak měsíc. Než zjistila, co všechno s hlasivkami dovede 🙂 teď je jo sedm měsíců a křičí už jen občas a cíleně (např. Radostí)

karoczde
16. čer 2020

@rastauzzi ráda se slyší🙂. To pak k tomu nejspis prijde ještě bouchani se vsim o vsechno 🙂)