Ahoj. 😊 myslim, ze toto tema resi snad kazda maminka s malickym miminkem, tak by bylo fajn znat zkusenosti i jinych maminek. Prosim, co vam pomohlo v boji s unavou? 😊 nase miminko v noci celkem hezky spinka, stejne je ale unava pomerne velka. Co vam pomohlo? Zlepsilo se to po sestinedeli? Nase miminko ma 5 tydnu a ja mam porad pocit, ze uz nikdy nebudu mit energii. 😂 dekuji
Spi, kdyz spi dite. Pokud mas prvni, tak neni nic lepsiho...
Spinkej s dítětem. A pokud by byla únava fakt velká tak si nech zkontrolovat krev. Mě třeba zjistili 4 měsíce po porodu nedostatek hormonu T3. Od te doby co ho beru jsem s energii v pohodě. Kolikrát spis nemůžu usnout. :D
Máš dost železa? Při porodu jsem přišla o hodně krve a únava po porodu byla z nedostatku železa.
Mne doporucili v lekarne dostatek zeleza a horciku. Na krevnich testech jsem ale tehdy nakonec nebyla. Koupila jsem si i nejaky drink pro mamy od Nutrilonu urceny pro kojici maminky, to taky nebylo uplne spatne
@nika110818 spát kdykoliv to jde
Kojis? Důležité info..pokud ne tak doporučuju Kotvičník 2x denně šálek. Akorát bacha vedlejší účinek je sexuální apetit.