Holky vy co máte teď malé spuntiky, co byste radili pořídit do lékárničky za léky pro mrnouska? Nějak si nevybavuji co jsem měla před 8 lety u syna.
Mám akorát něco na horečku, kapky do nosu, něco na průjem a jinak dokopujem podle potřeby. Záleží jak je to malé dítě no.
Pro mimi. Mám termín říjen/listopad. Tak ať vím co pořídit. Nějak si nevybavuji co jsem měla u syna. Vím že panadol sirup, kapky do očí (ty už měl v porodnici) a něco do nosiku
@msgracia
Líh na pupík, espumisan na prdiky...jinak jsem nic extra předem nekupovala
Záleží, kdy bydlíš. Pokud někde s blbou dostupností lékárny, tak i léky na horečku, různý ty Imazoly, Bactrobany a tak. Pokud se dá dojít, tak snad jen lík a teploměr. Mě to vždycky pak prošlo a bylo mi to líto vyhazovat. To na prdíky bych kupovala až když problém nastane...
Jenom čípky na horečku a kupované na poslední chvíli kvůli expiraci. Na opruzeniny mi stačily vzorečky z porodnice a vše ostatní jsem kupovala, až když bylo potřeba.
Miminu jsem nekupovala nic. Až pak Vitamin D a probiotika na bříško. Líh na pupík už se nedoporučuje, a všechno ostatní jsem vždycky kupovala až podle potřeby. Teď pro mladší to udělám stejně, jen na zadek už koupím něco s lepším složením.
Teplomer, paralen sirup, balonix a zbytek bych koupila podle potreby. Vzhledem k synovi uz mam spoustu dalsich veci doma, ale nasbirali se postupne. Naopak viburcol mi prisel k nicemu
@msgracia asi záleží jak staré, ale já mám půlroční a mám paralen čípky, viburcol homeopatika čípky, Terezia vitamín D ( po vigantilu bolelo bříško),Nurofen sirup a calgel nyní na zoubky, dřív jsem ještě malé dávala babycal na prdíky a měla koupené trubičky na prdíky, ale to jsem nevyužila. Borovou vodu jsem taky nevyužila, jen ještě desinfekci na pupík.. nejvíc u nás jede viburcol čípky, jsou na vše 😁 neklid, prdíky, nachlazení prostě na vše