Holky prosim o radu , ve stredu mame rodit. Meli by nás pustit v sobotu nebo neděli domu. Koukala jsem na pocasi a melo by byt 21 stupňů a zataženo. Vůbec nevím co mam s sebou zabalit za oblečení na cestu domu... Mela jsem připravený overalek , vršek ma neco jako košili a spodek ma pletený ...v příloze zasilam fotku.... Kdybych dala tohle tak bych pod dala asi jenom body krátkým rukavem . Myslite ,ze je to moc teplé? Ten spodek neni zas z nejake vysokogramazni vlny ...
Za žádného počasí bych nějaká určitě krátký rukavek. At se vše povede 🙂
Já toho měla víc, jak ve dvou velikostech, tak v ruznych tloušťkách? Brala sem teplý overal, body s krátkým rukávem, pak slabší overal. Ale ono je to celkem jedno, klidně dej to co máš, upéct se v tom během cest neupece a kdyby bylo chladněji, tak pribal deku.
@jako_mala_holka me jde spíš o ty pletený nohavicky aby se mi v tom neupekl .. mam zabaleny body s krátkým i dlouhym a ještě slabší kabatek, deku a v autosedačce perinkovy fusak
@jako_mala_holka
@krisstina93 mam právě pribalenou deku a v autosedačce takovy fusacek slabší, da se cely odepnout a zustane jen vlozka
@eellushka v tom fusaku mu bude teplo. Na fusak už je hodně teplo, stačí autosedačka v té je teď teplo i bez fusaku.
@eellushka Ber to podle citu, uvidíš, jestli se potí anebo je mu zima. Každé dítě je jiné, a taky je každý kus oblečení jinak teplý. Mám doma bodyčka s krátkym rukávem, co jsou tak tlustá, že hřejí víc než kdejaký tenký overal.
My jsme třeba horkokrevná rodina a tak jel můj novorozenec domů s krázkými rukávy i nožičkami, bez čepičky (a stejně zpocený).
Já jsem se vždycky řídila radou, že zmrznout nemůže (dokud není pod nulou), ale na přehřátí se dá umřít.
Tenke kalhoty, bodyno s dlouhym, ponozky, tenkou cepku a tensi deku na pripadne prehozeni. Fusak ani pletene bych nedavala.
Fusak určitě ne, v těch sedačkách je hrozné vedro. Navíc v autě bude taky teplo. Dala bych klidně jen to oblečení, co popisuješ a kdyby třeba foukalo, tak přehodila slabou deku nebo plenku
No koukám teda. Je jaro. Bodycko na to třeba dupky, čepičku, ponožky a šup do sedačky. Přes sedačku jen deku atrada domu.
My jsme dávali overal a dečku. Jinak pozor na pupík, ten by nemělo nic dřít.
V autě bude vedro, klimu snad zapínat nebudete. Dala bych jednu dlouhou vrstvu nahoru i dolů, na ven lehkou čepičku a mít po ruce dečku na přikrytí.
Fusak bych určitě žádný nedávala
Dala bych body s dlouhým, dupacky/polodupacky bavlněné, tenké, ponožky a rozepinaci tenčí kabátek. Tenkou čepičku a vzala bych tenčí decku. Rozhodně ne ten tlustej fusak, v tom by se uvarilo. 😀
Pletené ne, peřinku v sedačce ne. Bavlněné věci. Vzala bych bodyno s kratkym, vzala bych tepláky, vzala bych mikinu, ponožky, slabá čepička, vzala bych slabou deku. A podle počasí buď jen v body s krátkým, plus ta slabší deka, nebo dáš i mikinu.
Jinak radim ohledně oblékání, dokud dítě leží dávat o jednu vrstvu víc než sobě. Takže pokud ty půjdeš v krátkém, miminku ještě mikcu, nebo jako další vrstva se může počítat i ta deka.
Přeji ať jde vše hladce.
Fusak vyhoď, i tak je v té sedačce horko
Body s dlouhým, kaťata, čepičku a připravenou měj deku.
Fusak máš moc hezký, ale v tomhle počasí se v něm chudák upeče. Určitě vyndat celý. Nezdá se to, ale jak jsou ve vajíčku originální vložky+ polystyren, tak opravdu hodně hřeje.
Fusak neee proboha, ho upečeš🙂 Stačí jedna vrstva, body + gatě. Případně přikryješ slabou dekou.
My máme běžně 21 stupňů doma. Nepředpokládám, že cesta z porodnice bude trvat hodinu. Dala bych tu krásnou soupravičku, fusak nechala na opravdu chladné počasí na podzim a zimu, do zálohy bych si připravila tenkou deku případně kabátek či svetřík, kdyby moc foukalo nebo pršelo nebo byla neočekávaně nižší teplota.
Já měla nachystaných víc věcí (do teplejšího i chladnějšího počasí), měla jsem to doma a pak to manžel vzal společně s autosedačkou, když nás jel vyzvednout... Měla jsem tam body s krátkým i dlouhým rukávem, polodupacky, svetřík, čepičku, velkou plenu na prikryti, bylo to úplně ok a počasí zhruba jak popisujes, dala jsem body s dlouhým rukávem a bez svetru