ahojda, čím jste se toho zbavily?vypadá to jako lupy, olej nezabírá?moc díky za info.
aaabbbc - u nás Excipial taky krásně zabral
Nám dr.předepsala olejíček a za 3 dny to bylo pryč.
my sme nedavali nic a eventuelne to odide, vyslovene nam bolo kazane aby sme s tym nic nerobili.
No jo,to ano ale Mates to měl dost a asi ve 4 měsících jsme to mázli a bylo to pryč.
my pouzivali a ted jeste pouzivame na oblicej
http://www.lekarna2.cz/eshop/Pece-o-dite/Detska...
Holky to mate teda rychle pryc... malemu se obcas odloupne supinka jeste ted....
Jinak mazeme olejickem....
tak my jsme meli celou hlavu ošupinkovatou a stacilo jedno namazani olejem nasledne jsem to vykartacovala a pak do vanicky umyt mydlem nebo samponem, zkusila jsem znovu kartacovat a je pokoj 😉
cutishelp a bioderma mají šampon na seboreu
tiež mi doktorka vravela že stačí použit obyč detský olej a vykartáčovat. Nam to ale nejak prešlo samo 😅 A viem že su na to i homeopatika len neviem nazov
No mě v lékárně dali lahvičku,je to nějaký olej a na tom naspáno...do kštice 😀 a to měl mates hlavu jako koleno 😀
Když se nám ted objeví,máznu a je to pryč.
Stačí olejíčkem promazat a my jsme pak ještě malému jemně kartáčkem na zuby vyčesali ty šupinky z hlavičky.
pikusa 😀 😀
My dostali Lipobázy, ale lepší na to byl dětský olejíček (takový ten modrý v maličké skleněné lahvičce). Vždycky jsem si v něm namočila konečky prstů a jemně jsem ji ty místa promasírovala a nechala to tak 2 hodinky působit, potom jsem ty šupinky vyčesala dětským kartáčkem na vlásky a nakonec při večerním koupání ten mastný olejíček, který se nevstřabal opláchla šamponem.
taky se nám nejlépe osvědčil obyčejný olejíček - vetřít, nechat působit, poté vyčesat kartáčem a umýt. Za pár dní to bylo pryč.
my na to dostali salicinový olej - lze nechat namíchat v lékárně - olivový olej a 3%salicinu. za dva dny fuč, předtím jsem se s tím měsíc pachtila - oleje, masti nic npomáhalo.
vždy jsem natřela a jemně pak vykartáčkovala. nejlepší byl hodně měkký zubní kartáček. 😀
My jsme to měli po celé hlavičce ☹ Před koupáním pořádně promastili olejem, pak krouživými pohyby vyčesali kartáčkem co šlo a při koupání pořádně umyli. Takto zopakovali pár dní za sebou a byl pokoj. Teď se objeví jen občas a v malém množství, tak prostě namastíme, vyčešeme a je pokoj.
Excipial U Lipolotio - volně prodejné. Určitě má seboreu - u nás jsme ji měli tři týdny, kdy jsme patlali vším možným, až jsme dali excipial a do tří dnů to bylo pryč 😉