Co mám dělat? Jen ji dám na zem, tak strašně řve

sedmikraska84
28. říj 2016

Holky už jsem zoufala.Mala 10 m.Dnes se asi zbláznila. Strašný hysteraky když ji dam na zem aby si hrála jako vzdy.Chce byt jen u me a když ji dam na zem brutalne brečí a hned fofrem za mnou a slzy jako hrachy ☹nemuzu nic.Jak to prosím řešite?děkuji

konarko
28. říj 2016

Podobá se to separační úzkosti. Navázat do šátku a vyhovět její potřebě být blízko mamince, dokud to samo neprejde. Rozhodně nedoporučuju, nechat ji plakat. Musíš to vydržet. Dej tomu týden až čtyři

alik25
28. říj 2016

@sedmikraska84 Rozhodně bych to nelámala přes koleno. Prostě bych jí chovala, asi potřebuje cítit Tvojí blízkost...doma se to nezblázní, tak nebudeš mít včas navařeno nebo bude doma pár dní nepořádek 😉 Ono se to nepo.... 🙂 🙂

sedmikraska84
autor
28. říj 2016

Ona si ani nechce s ničím hrát. Jen je u me na klíně a je klidna.Tak asi ta úzkost.No úklid fakt počká 🙂ono to ani nejde.Meli to Vaše dětičky také? Děkuji holky za rady

dora13
28. říj 2016

Jasna separacni uzkost jak vysita, i ten vek tomu odpovida. U nas se osvedcilo s tim nebojovat, proste se mu venovat, chovat, mazlit, pak to vzdycky odeznelo celkem brzo. Jestli mas satek nebo nositko, tak si ji navaz, at ti neupadnou ruce😊

meluzinkaa
28. říj 2016

Holky a může to nastat už ve 4 měsících? U mě klidný ale jak položím tak spustí, nedej bože odejít z dohledu ☹ trvá to už asi týden. Do toho navíc bojkot kojení, takže toho mám docela slušně dost...

sedmikraska84
autor
28. říj 2016

Nosítko nemam ☹tak to zkusím zatím zvládat. Snad to nebude na dlouho.

betha37
28. říj 2016

@meluzinkaa
Ahoj, můj syn to měl prakticky pořád, doma jsem neudělala nic, byl neodložitelné dítě, musel se pořád chovat 😀 Byl to záhul zejména po půl roce, kdy už měl 10 kg.
Teď jsou mu tři a už je to lepší 😀 😀

alik25
28. říj 2016

@sedmikraska84 A nemůže jí něco trápit?? Třeba zoubky??

saoirse
28. říj 2016

@meluzinkaa Moje první dcera byla taková od narození, prochovala jsem ji rok v náručí🙂 Druhá to samé, velmi pomáhá šátek, doporučuju, pak mohu doma fungovat bez problémů.

olsett
28. říj 2016

jestli je to jenom dneska, třeba jí něco bolí, trápí... zkus to vydržet, jinak pořídit nosítko... a u nikoho jinýho se nechce chovat? manžel babička... my to měli v 8 měsícíh, nemohla jsem ani na záchod, trvalo to asi 2 týdny

luciedo
28. říj 2016

My to máme taky, bude nam v pondělí 10 m. Dělá to tak týden. Nehraje si, furt mi leze po nohách a brečí, nebo dostane záchvat breku, ze si člověk myslí ze se mu něco stalo. Máme to týden a mám toho nad hlavu 🙂 🙂 🙂 tak doufám, že to brzo přejde.

lajla
28. říj 2016

@sedmikraska84 vyhovet, nosit nosit nosit...to je normální...
Nebo ji nechat řvát...ale to Vám asi vadí...jina rada není, casem to přejde...a pak znovu, v těch dobách zabral i kočár, měla jsem doma a vozila

sedmikraska84
autor
28. říj 2016

@luciedo no tak to mám taky tak.Furt po me leze par dni a dnes už záchvaty breku.Tak to máme ted veselo co?🙂tak Vam držím palce.

meluzinkaa
28. říj 2016

@betha37 nám to začalo náhle do té doby zlatíčko největší... No konečně si asi začínám užívat té "dovolené" naplno ☹ 😀 máme kibi, nosíme doma docela hodně a teď skoro pořád... No, musím vydržet. Nejlepší jsou rady jako nech ho řvát, pleteš si na sebe bič atd 😠

meganf
28. říj 2016

Tak ja neco podobnyho vyresila nositkem a satkem a mala tam je spokojena

linee
28. říj 2016

@sedmikraska84
@luciedo holky, mame to uz 2 tydny, kdyz je na rukou je ta nejhodnejsi, pokud ji polozim do postylky a nebo na zem, aby si hrala, tak rev jako kdybych ji tyrala:( Nechavam ji u sebe, neudelam nic, ale kdyz vim, ze breci, protoze chce byt u mne a vidim, ze si proste nevymysli, tak proc ne? Uklid se nezblazni, proste to beru jako urcite obdobi. Nosim a nosim. Nekdy je to ok, nechce ale k nikomu jinemu na ruce, pokud ji chce vzit u manzel, tak se do mne zabori a nebo drzi jako kliste a nepusti. Chce to vydrzet🙂

meluzinkaa
28. říj 2016

holky a ještě dotaz, v kočárku když jdete ven OK? Za poslední dva dny jsem se pokusila třikrát a vždy to skončilo řevem a otočili jsme to zpátky...

saoirse
28. říj 2016

@meluzinkaa u nás funguje jen šátek, kočár mi zatím neprošel 🙂)

mandala
28. říj 2016

Dcera takhle řvala někdy od 3 měsíců, kdy si začala uvědomovat až do doby, než se začala pohybovat - lézt po zemi. Neudělala jsem téměř nic, pořád jsem chovala. Ale pokud je to takhle první den, může na ní třeba něco lézt, nebo tlačí zoubky, nebo prostě není úplně O.K. 😉

sedmikraska84
autor
28. říj 2016

@mandala tak je fakt,že i ty zoubky asi budou☹

luciedo
29. říj 2016

@meluzinkaa v kocarku nas dobry, ale nesmím ho vytáhnout pak je konec

luciedo
29. říj 2016

@sedmikraska84 jo jo moc pěkné období 🙂 🙂 🙂 🙂