Ahoj holky, možná blbý dotaz, ale stejně se zeptám 🙂 Co děláte s dětmi, když je takto krásně? Myslím tím děti cca 6 měsíců, kdy ještě nechodí, nelezou spíš jsou na bříšku nebo zádíčkách. Být celý den na procházce nejde že 🙂) Takže co děláte? Jste doma, venku na dece, na procházkách, půl na půl.......? 🙂 Děkuju za tipy, postřehy, rady a pokec 🙂
Mela sem na ni takovej flesovej overal a pod tim body a punčochy nebo polodupky, nrkdy ještě tričko a teply fusekle. On a je zvykls byt hodně venku, od narozeni chodi ven denne, spavala i zime venku v kocaru. První nemoc v roce a pul
Většinou si dopoledne hrajeme, cvičíme (unavujeme). Po obědě jí vezmu na procházku aby se vyspala v kočárku. Na dvě- tři hodiny nejlépe. Potom jdeme domů. Zase si hrajeme, čteme...Potom vykoupat a spát. Když je opravdu hezky tak jednou za čas jdeme třeba na celé dopoledne nebo odpoledne. V létě chci chodit na zahradu na celý den. Ale to už nebude muset být v kočárku kvůli chladnu. Jinak jí oblékám body, punčochy, legíny, botky, teplá mikina, čepička, fusak a mám deku kdyby bylo chladno. Ale žiju na horách takže tu ještě není tak hezky jako např v Praze.
Ráno je na dece na podlaze a hraje si, pak jdem na prochajdu, kde se prospí, přes oběd deka, pak spánek, zas deka a spánek 🙂 V mezičasech se nosí.
@schnee Ahoj, já už mám tedy skřítky větší 🙂, ale na deku bych zatím půlroční miminko asi ještě nedávala. Byť sluníčko krásně hřeje, tak země je ještě hooodně chladná 🙂. Já jsem se je snažila na zemi co nejvíce zabavovat doma a venku na procházkách jsem je povětšinou nosila v manduce - možná už můžete zkusit na dětském hřišti nějaké zpestření tipu - klouzačka spolu s maminkou 🙂.
Nebo do toho kočárku, položit na bříško, aby hezky viděl/a.
Snažím se aby byla v kočárku, ale když už se jí tam nelíbí a je hezky tak jí vyndám a zabalím do deky. Včera byla venku z kočárku asi dvě hodiny a až se ohřeje zem tak bude na dece na zemi. 🙂
Dopo sme byli doma, kolem 11spat dost kocaru, pak domu na oběd. Pokud bylo hezky slo se ven normalne na zem na deku (dobře izolovanou) pak třeba zpez domu a kolem 16 zase do kocaru (pak uz treba jezdila na bříšku a koukala) bud usnula a nrbo ne. Kdyz pak jak bylo cim dal vic tepleji tak sme chodili ven na deku i dopo. Venku se pak hezky rozlezla, doma se plazila, ale venku musela lezt. Loni touhle dobou ji bylo 7m.