Holky,více méně z dlouhé chvíle 😊,co děláte během kojení?Zejména v noci teda 😃?(Jako konkrétné já teď).Já většinou pročítám zprávy na Seznamu,různý přispvky na MK 😊 nebo hraju sudoku v mobilu a snažím se nějak urychlit čas.Někdy mě ale strašně pálí oči,tak je mám zavřený a odpočívám,ale to mi zas furt padá hlava,protože odpadávám😃.Je to teda strašně zdlouhavá disciplína to kojení,když to vemu i s tím čekáním na grk,kterej někdy ani nepřijde 😀.Nebo u toho některá třeba ležíte a pospáváte?
V noci nedělám nic, kojení nám trvá jen deset minut už 😀. Takže nakojit, přebalit a spát nám zabere cca 20 minut. Přes den jsem buť na netu nebo si čtu knížku
@toluma, při večerním a nočním kojení spím. 😂 Kojím kolem desáté večer, pak jdu rovnou spát a pak kolem páté ráno. Když má malý růstový sprut, je to častěji, ale vždy u nočního kojení usnu. 😀
U starsi dcery jsem cetla knizky ve ctecce. Tolik jsem jich neprecetla od doby, co jsem byla na gymplu 😀. Ted u syna je kojeni zatim mene pohodove - porad se mu neco nelibi - potrebuje krknout, tece to moc, tece to malo, takze na cteni neni zatim moc casu a pohody, takze jsem tak max na mobilu na netu (jako zrovna prave ted 😜)
kojím v posteli, takže pospávám 🙂
Ve dne čtu, v noci spím 😴.
V noci u kojení spím.Během dne si čtu v mobilu, koukám na TV apod.
Ve dne nic, ono to trvá max 10 minutek, takže malého hladím, držím mu ručičku a odpočívám víceméně=) a v noci spím, nebo skoro spím =)
Maly spi se mnou v posteli, kojeni trva 10 minut, takze zavru oci a odpocivam a nebo koukam na malyho, hladim ho a chci, aby uz usnul :D
Ve dne na mobilu, v noci chodím kojit do dětského pokojíčku, takže neležím, ale stejně mám zavřené oči a poklimbávám. Nebo koukám na hvězdičky na stropě a počítám je, takže místo pro syna jsou tam zatím pro mě:D
přes den seriály, internet nebo cokoliv podobného, v noci vytáhnu prso z košile, podám dcerce a spím dál, spíme spolu v posteli a nedovedu si představit,že bych několikrát za noc měla vstát a probrat se, pak bych už měla problém znovu usnout a druhý den pak fungovat
můj se kojí strašně často, pokud mezi kojením pospí dvacet minut, tak stejně kojím tzv. celý den v kuse, pokud nejdeme na procházku. ve dne podle toho, o co má maličký zájem, když se chce koukat do očí, tak se na sebe koukáme, když u toho podřimuje a pomalu ucucává tak čtu v mobilu a všechny ty knihy, co jsme si nakoupila a při práci nestíhala číst a v noci nic, nechci svítit telefonem, abych nebudila partnera.
@evik_svistik tohle hrozně závidím, sice jsme taky začali spát spolu, ale mám velký prsa, tak ho potřeuje mimís držet, aby mohl pít, ještě jsme na to nevymyslela žádný fígl
Čučím na mobilu na Netflix. Nebo si čtu, u nás má knihovna možnost eVýpůjčky, takže knížka je stažená hned.
Obvykle jsem jen koukala na to svoje prdítko, odpočívala a nechala se vysávat a občas u toho projížděla počítač nebo časopis
Když jsem kojila starší, tak jsem v noci buď pospávala nebo si četla, ve dne koukala na seriály, byla na netu nebo si taky četla. Teď s mladší to mám v noci podobně, ve dne se při tom věnuju starší - buď si čteme, nebo něco skládáme, nebo se starší jen tak přitulí, koukáme spolu na miminko a povídáme si. Jinak sledování miminka při kojení byla moje oblíbená zábava jak u starší, tak teď u mladší. 🙂
V noci jsem u kojení spala. Obě děti jsem měla do odstavení u sebe a kojila na požádání, teprve po odstavení šly do vlastní postele. Vůbec si neumím představit, že bych se několikrát za noc plně vzbudila, byla po dobu kojení vzhůru a pak zase usínala... ufff, nevím, jak bych pak přežívala další den, neřku-li dny, týdny a měsíce. I pro děti mi to takhle přišlo šetrnější, také se nemusely probrat víc, než bylo nezbytně nutno. Ale chápu, že ne každý je společnému spaní nakloněn nebo ne každému by to vyhovovalo. Jednou jsem se zmínila před kamarádkou, že mám v noci dítě (rozuměj kojence) u sebe, protože se ráda vyspím, a ona mi na to opáčila, že ona má dítě (taky kojence) v postýlce právě proto, že se ráda vyspí. A tak to má být, každý jak mu vyhovuje. 😉
Přes den jsem u staršího syna přečetla stohy a stohy textů, protože ten se kojil ze začátku skoro nepřetržitě. 🙂 Naopak mladší syn odjakživa udělal gloglo a kojení bylo vyřízené, takže tam jsem se tak stěží stihla trochu zrelaxovat a už zas vlítla do dalšího kolotoče. 🙂
@toluma ja pres den casto u kojeni dcerku (16 dnu na svete) pozoruju a premyslim. Nekdy o tom, komu je podobna, nekdy resim jeji vuni, jindy zas kdo vlastne je, co ji bude bavit, jaky bude mit zivot... Prohlizim si ji, neskutecne me to bavi. Nejlepsi televize 🙂 Nocni kojeni se vetsinou nese v mene filozofickem duchu - usinam a premaham se, abych tu chvilku vydrzela sedet v jedne poloze 🙂 Mela jsem to tak i u prvni. Te je ted 22 mesicu a i kdyz uz ji nekojim, resim u ni porad tytez existencialni otazky... Proste mam v hlave kolotoc 🙂
Hrála jsem hry na mobilu, ale to jen chvíli. Teď je to max pět minut z každého.
Mobil, časopis, noťas...
V noci mu vyhrozuji nasilim - nejdrive pije a pak chytne, škub, chytne, škub - vse v polospanku, voko neotevre. . Dudlik ho akorat v noci nasere. 😂 Furt sebou mele, takze pokud mi to projde, tak odkladam do postylky. Jinak vetsinou v noci vleze a usinan u toho, jsem spac. Ve dne cumim do mobilu, on tomu vice jak pet minut neda.😂
V noci jsem pospavala, pres den cetla bud veci na mobilu nebo knizky ve ctecce🙂