Ahoj možná se zeptám blbě ale prosím o radu.. Jak mám oblékat miminko na noc když má docela silnou rýmu.. Má overalek a přikrýváme ho jen velkou plynou a už tak je ráno zpocený.. Jsou mu 3 měsíce.. Ve spacím pytli ani v zavinovacce nevydrží, je v tím nespokojený
zkusila bych buď jen body a přikrýt nebo nepřikrývat. Syn se třeba odkopává takže mu dám overal popř. body a overal a spí nepřikrytý.
Podávat se i na složení overalu (100%bavlna?)
Ano vše mám bavlněný. .
Teplotu nemá , takhle se potil i když rýmu neměl . . A jak to vydite s vychazkama ? Nejni kocarkovy,takže venku celkem brečí, tak nevím jestli ho nám nechat zatím doma . . Hodně větrám a dala jsem mu mokrou plínu na postýlku
Bodycko, nebo overal s kratkym? Nebo se delaji i letni overaly.. Pokud neni nejak nemocny, jako teplota a tak.. Tak s rymou normalne ven muzete, ať uz v kocarku nebo nositku.. Můžete davat sterimar do nosu a odsavat, jinak je to "jen" ryma
Zkuste mu podlozit postylku nebo matraci na jedne strane, at mu ryma vyteka ven a nedrazdi ho v krcku. Jinak bych vic neprikryvala, kdyz mu to vadi. Na spani idealne nizsi teplotu v mistnosti. Jinak ven bych ho brala, pokud nema teplotu, nasim detem cerstvy vzduch ma rymu pomahal. Staci i na pul hodinky.
Dávám jen overal a peřinku má spíš jen za zády. Jinak pokud nemá teplotu ven určitě běžte, na tu rýmu mu to udělá jen dobre.
Ven chodime pokud nemaji teplotu kazdy den
A zvýšenou teplotu nemá, když se tak potí? Kolik máte doma stupňů? Z čeho je materiál toho overálku?