Prosím poraďte mi, co dát na jaře a na podzim pod mimčo do golfek? Já si jdu zítra jedny vyzvednout a nevím jestli ještě koupit fusak u kterého jde úplně odepnou vršek a použít jen jako podložku (využiji příští podzim a zimu) nebo něco jiného a teplejší deku na přikrytí (budu mít i nánožník) malé je 8 měsíců. Nechci aby ležela jen tak zespodu ještě studí. Pospíchá díky za rady potřebuji do zítřejšího rána
Vrtule, asi tu deku 🙂 mě spíš zajímá, jak to vyřešit s pásy, když tam dáš tu deku 😝
Holky, kámoška používá do golfek fleecovou zavinku do autosedačky, jdou tím protáhnout ty popruhy.... 😉
no jo, nemám 😒 asi obětuju nějakou deku a šmiknu dírky 😎
nebo mě napadlo, tchýně mi ušije podložku 😀 jé , to je dobrý nápad, zítra tam zajedem poprosit 🙂
pasy sem dala normalne pres to kdyz je tenci deka jde to v pohode akorat to nevypada nejlip ale to je jedno
mne by zajímalo, jaký golfky si mám koupit. Chtěla bych nějaký tak do dvou,tří tisíc.
mě napadla taková ta podložka už s dírama, ale nevím jestli ji u nás budou mít a v barvě, deka mě taky napadla a udělat díty ale aby to nevypadalo humpolácky 😒
spíchnout si na stroji podložku bych taky zvládla (mám tu slabý molitan a látku koupit) ale tý práce s tím, to se mi nechce
tak jsem zvědavá co nakonec pořídíme aby to bylo hned
Některé golfky mají ve výbavě i nánožník a do něj jde dát deka nebo pytel 😉
chlupka - Patron teď vyprodává loňskou kolekci, stojí 2700, ale už mají jen dvě barvy. Psala jsem jim a nová kolekce bude v březnu, tak pak si je koupím, vypadají dobře 🙂
Například tady: http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=2...
Nebo my máme Chicco taky s nánožníkem 🙂
JA mam zimni fussak a koupila jsem si i letni fusacek, ktery se da odepnout a vypada to velice hezky. je to pro obdobi nynejsi, kdyz je teplo a za chvili chladno a neni uz potreba zimniho fusaku....
Na leto jsme si poridila bavlneny potah na sportak-golfky. 😉
Já používám jako podložku fusak s odepínatelným vrškem - je to měkkoučký a navíc ho stejně pak využiješ. Vršek vozím sebou a když se ochladí, tak ho jenom nasadím a je hned teplo 😎 😅
Nemám ho v golfkách, ale sporťáku. Celkově se mu pak v kočárku i líp spinká - je v té ,,podložce,, takovej zavrtanej 😵 😅
tak jsem koupila kombi fusak a pak odepnu co se dá a zůstane ta podložka a je akorát
😉 😉 😉 😉 😉
ja davala tenkou deku ,to staci ted uz v breznu skoro a na pristi zimu uz bude vetsi ale klido muze mit fusak jestli ti nebude moc litat pak tak ji do toho zabalis a je klid