Zrovna včera jsem si vzpomněla, jak mě moje malá asi ve dvou měsících vyděsila. Stála jsem u postýlky, a i když máme monitor dechu, kontrolovala jsem ji, jestli dýchá. Spala tvrdě, ani se nehnula, nebylo ani vidět že by se jí hrudníček hýbal. Tak jsem se sklonila úplně nad ní, chtěla jsem poslouchat zda oddychuje. Byla jsem od ní pár cm, když najednou rozhodila ručičky do stran a u toho vykvikla něco jako "jéééé". To vše ze spaní. Já od postýlky uskočila, strašně jsem se jí lekla 😄 Máte taky příhody kdy vás malé miminko vystrašilo, překvapilo, pobavilo?
Po kojení vypadal kolikrát jakoby právě vyhulil jointa... mám to i na videu, pobaví to každého ...
Mně bavi, když se po kojeni vleže odvalí, roztáhne ruce a tou pusou od mlika se zhluboka nasdechne, jak potápěč po obrovském vykonu. A pak se začne krasne usmívat 😍
Líbí se mi, jak se mu občas náhodně podaří "reagovat" k aktuální situaci. Třeba mu manžel vyprávěl, jak až vyroste, budou spolu jezdit na skejtu. V rámci toho zazněly dvě otázky (budeš se mnou jezdit? postavíme si urampu?) a mrňous vždycky v ten moment přikývl :D. Po kojení má taky super výrazy 🙂.
@klokanka31 když byly synovi asi 3měsíce,tak si při přebalování prdnul a jeho reakce byla "opí"😂
Nebo,když jsem s ním byla venku na procházce a potřebovala curat,tak na mě kouká a najednou si zakryl obličej,jako by se styděl. Předevčírem šel,sebral vicko a zavickoval tátovi lahvace a včera chodil,sbíral ze země nepořádek po sobotní svatbě a házel to do bedýnky,co tam byla na odpad 😁 je mu 15měsíců
Me strasne bavi, jak si povidame, ukazuju mu hracky a veci a on s vykulenyma ocima na to odveti tim svym krteckovym hlaskem "heléééé" 😁
@rosalline No moje malá někdy zas u kojení vypadá zvláštně. Teď mi to dělá každý den, sotva se napije, tak se odtrhne, kouká na mě a začne se hihňat. Po chvilce se zas chytne, dvakrát nasaje, zase se odtrhne a zase se mi hihňá do očí. A takhle pořád dokola. Už jsem se jí i ptala co jí je na tom k smíchu (jasně že ve 4 měsících neodpoví😄), a ona místo odpovědi dostane ještě větší záchvat smíchu ☺ By mě fakt zajímalo co se jí honí v hlavě.
@veru181 Tak jestli nám ti mrňousové nerozumí... 🤔😊Moje malá takhle přikývla jen jednou, ale když jí vyprávíme něco vtipného, strašně se hihňá. Manžel jí tuhle běžným tónem vyprávěl, že až bude lézt, tak půjde na zem ona, on a náš pes, a že budou dělat závody kdo bude rychlejší. A že on bude držet našeho hafana za ocas, aby malá měla náskok. To malou strašně rozesmálo, a když jsem řekla, že až manžel hafana pustí, tak poběží tak, že prolítne zdí, tak malá dostala ještě větší záchvat smíchu ☺
@amazonkajanik Teda máš šikovnýho syna 👍 moje dcera zase když kýchne, tak vždycky řekne něco jako "jejej" a usmívá se u toho ☺
@klokanka31 to dělával do půl roka,že když kychnul,udělal "uchu" mám to i natočené. Jinak,když kychne někdo z nás,dělá "akchy " 😁
Jj,je šikovný a někdy dost vycurany. Už si umí říct o pití a na krosne mám odhazovak se susenkama a jak se k němu natahuje,vím,která bije. Jen zlobí s výběrem. Než mu podám to,na co má chuť,tak to předchozí zahodí na zem ...
@amazonkajanik To musí být sladký 😊
Mě nejvíc malá pobavila, když ji manžel přebaloval a ona hodila "horčici", manžel stihl uhnout ale čára byla až dva metry daleko. Mazec!
@klokanka31 😀Taky si občas říkám, jestli opravdu nerozumí 🙂
Zrovna dnes mě pobavila, když ukořistila granule našich psů a zajedla je hroznama 😃
Překvapilo mě, že třeba i poloha ve spánku může být stejná jak spí rodiče
Jo u kojení, v noci kojim, ona zavřené oči, já koukám u toho na horor V zajetí demonu, kuknu na ni a ona otevřené oči dokořán, vyděsila mě víc než ten film