Prosím holky,poraďte čím malému umýt látkové kupované hračky abych si mohla být jistá že to je čisté dostatečně na to aby to mohl ocumlávat.Jo s na těch hračkách je výslovně psáno neprat.Jsou to ty co vydávají zvuky.Díky 🙂
Jak píše @kamilka007 taky jsem vše prala nebo čistila... Někdy jde strojek vyndat a vyprat hračka. Pokud to nešlo vyndat, tak buď jsem to riskla nebo alespoň navlhčila, namydlila a zase navlhčila (ale spíš už u většího dítěte... U malého miminka jsem prala nebo nedala).
A někdy taky píšou, že nelze prát a nic se nestane praním... (Pokud je uvnitř taková ta kulička, která vydává zvuky, tak lze prát, pokud to je strojek, tak ne...)
Děkuju holky za radu měla jsem to takhle v plánu akorát jš teda netušila co s tím uvnitř 🙂
Ja je prala stejne, aspon v ruce a narychlo, protoze jsem si neumela predstavit, jak mala cumla neco, co proslo nespocet rukama a lezelo v obchode. Proste jsem radsi riskla stav hracky, nez ji dcerce nedat vubec (protoze tak by to bez vyprani stejne skoncilo).