Ahoj holky, sháním chůvičku s dlouhým dosahem a aby obě fungovaly na baterie, nikoliv elektřinu.
Nevíte o nějaké takové? Díky!
Popravde, u nas se osvedcila webova kamera... Kontroluju kdykoli, kdyz mam internet.
Máme Avent (Philips), z hlavy přesně nevím typ, ale cena byla 2 tis. a super, max. spokojenost. Nechápu, jak jsme u prvního mohli fungovat bez chůvičky.
Bravo. Má dosah 800m. Ještě Babymoov má dlouhý dosah. U všech ostatních chůviček je dosah malý.
@kozaci máme od Nuvity a jsem spokojená 🙂. Velký dosah, možnost hraní melodií, měří teploty v místnosti dítěte apod., ale bez monitoru. U prcka je centrála buď na baterky nebo do zásuvky a rodičovská část se nabíjí přes USB, má koncovku jako klasický mobilní telefon. Rodičovská část je drobná a dá se nosit za háček za kalhotami, když jdu třeba na zahradu a dítě mi spí v pokojíčku.
Máme starý druh chůviček - tyto https://www.sbazar.cz/ALASKA.RR/detail/72865937... ( neprodávám já, jen jsem je hledala 😀 ) obě jsou na baterky a rodičovská jednotka funguje i přes adaptér 🙂
Máme Philips Avent
Jakákoliv je "na baterky", i vysílací jednotka, když se napojí na powerbanku 😉
Samozřejmě při předpokladu že má microusb, což ale dnešní už mají všechny
IP kamera je taky fajn, ale je třeba mít stálý internet.. u nás je totálně na nic.. vypadává, pak se nahazuje, nahlas mluví hlášku o zapnutí a tím mi budí dítě, nebo tam musím stejně jít já a zapnout ji ručně.. nemluvě o tom že se zasekne a ani mi o tom neřekne, takže já žiju v domění že dítě je ok a spící a ono si dávno hraje po probuzení.. Za mě tedy Beurer chůvičky.. myslím typ 88 nebo tak něco, prostě ne ty na wifi.. a ta powerbanka a je to přenesitelné kdekoliv 🙂
@kozaci
google ma dneska zavreno?