Chladící kousátka - může je dítě prokousnout?

eldvo
12. lis 2018

Máte někdo zkušenosti s chladicími kousátky? Trochu se bojím, že ho malý prokousne (až se mu proříznou zoubky) a ta kapalina mu vyteče do pusinky, očíček apod... Setkala jste se některá s tím?

hezz17
12. lis 2018

U nás nezájem. A nemyslím že by to zvládla prokousnout.

papaja90
12. lis 2018

To bych mozna neprokousla ani ja 😀

Mě je dcera občas zuzlala a kousala ještě nedávno. Má dva a půl skoro. Vzdy ho objevila třeba v šuplíku tak si ho vzala. To fakt neprokousne🙂. Ale jednou dostala od švagrové takové kolečko vypadalo to, jako nevím stli znáš ty sáčky na vodu jak do nich nalejes a dáš do mrazáku na led. Tak taková kolečka svázaná dokola do řetízku.. teda moje vysvětlovací schopnosti jsou fakt marné 😂 a to teda prasklo. Ale mělo to měkkou konzistenci a bylo to prostě jen slepené, zatavené? ty plastové tvrdé fakt drží. 😉

zelenaesmolda
12. lis 2018

@eldvo drtiva vetsina se vyrabi s vodou takze i kdyby to dite prokouslo tak se mu nic nestane

makronka222
13. lis 2018

Tak do toho zkus kousnout sama nebo na to slapni... nic se s tim nestane. 90% deti na to stejne peče

sus3nka
13. lis 2018

Chladicí kousátka jsme dostali jako dárek, ale malá jim moc nefandí, má ráda tyto.

ariadna12
13. lis 2018

Nas prcek jedno prokousal a nic se mu nestalo.

linee
13. lis 2018

@sus3nka presne tyhle mala vubec nechtela.

liliviola
18. lis 2022

Malý mě to dnes prokousl je to od campol koník ale píšou, že je tam biologicky prověřená voda.