Chce být furt na rukách. Jak to odnaučit?

lidija1234
8. čer 2023

Stalo se někomu že dítě najednou chtělo být furt v rukách ? Jak doma tak venku a když ho nevezmete tak hrozný hysterak. Dělá to posledních pár měsíců. Nemám problém jednou za čas vzít ale momentálně skrz těhotenství ho nemám nosit a on to vyžaduje furt. Nějaké rady jak odnaučit ?🤷

zelenaesmolda
8. čer 2023

Vydrzet rev a nenosit?

lidija1234
autor
8. čer 2023

@zelenaesmolda to taky jde ale dneska řval přes hodinu, celkově je vzteklejsi dítě a kvůli všemu hned rev. Sama s dítětem neustálý rev doma do toho těhotná mám pak pocit že se zblázním a emoce se mnou cloumaji a jsem pak na malého zla a to zas nechci. Zajímá mě spíš jestli někdo to měl podobné že dítě zacelo vyžadovat nošení skoro až ve 2 letech plus nějaká rada nejlépe bez řevu jak odnaučit nebo jestli to je jen období 🤷

j.a.n.i
9. čer 2023

@lidija1234 Citi, ze jsi těhotná a chce byt u tebe... Takže vymyslet, jak mu to dopřát bez nošení.

marketa1218
9. čer 2023

@lidija1234 Ještě je maličký a cítí, že je s maminkou něco jinak, chce být u tebe. Vyžaduje si pozornost, tohle děti dělají, je to normální . V kočárku asi být nechce?

krisstina93
9. čer 2023

Jak je velké ? Holt chce byt s tebou, nebylo by lepší si k němu třeba sednout/ lehnout na zem? Případně třeba posadit někde do jidelni zidle, na linku, ucici věž, do lehátka na stůl apod, přiměřeně věku, aby bylo dítě někde výš a mělo přehled.

lidija1234
autor
10. čer 2023

@krisstina93 ne má vše učící věž, židličku a nechce abych si sním sedala 😄on chce do ruk a pak si hezky prstíkem ukazuje co chce nebo se natahuje po věci. prostě jak stoupnu tak hned do ruk a nahoru dolů nahoru dolů a když ho hnedka nevezmu tak řev 🙈

lidija1234
autor
10. čer 2023

@marketa1218 jako je pravda že se v posledn in době po mě hrozně sápe,leze ,kope furt někam vodí atd...tak to asi cítí. V kočárku moc být nechce hlavně chci aby se venku vyběhal vím že nožky ho neboli prostě zkouší na chvíli do ruk a dolů a takhle pořád dokola a jak není po jeho tak rev