maminky od kdy může kojenec poprvé do letadla a popřípadně jak to na letišti vypadá a jak probíhá odbavení co všechno musí mít kojenec s sebou za dokumenty prý musí mít vlastní pas je to pravda? a co vletadle dá se tam někde přebalovat malá už totiž docela někdy smrádkuje a co jí mám zabalit sebou do kufru také je omezena váha kufru u takhle malého dítěte oblečení pro mimi veškerá kosmetika a co plíny jak to řešíte a hlavně kolik plen jí mám vzít a jaké látkové a nebo jednorázovky pleny u nás jen hoří to do toho jednoho kufru nikdy nedám jenom jeden kufr bych potřebovala na plíny a zbytek na to ostatní a nedaj se tam někde koupit také tam jsou maminy na mateřské né? a co lékárnička co tam nesmí chbět a když přeci jen něco chybí dá se nakupovat v místní lékárně cestování vlakem s kočárkem to je další kapitola do dneška nechápu proč se vagonu říká vůz pro cestující s dětmi když je to normální vagan jedine cena je jiná nic víc jo a málo místa na kočár maminky máte něco k tomuto tématu vlastní žážitky z cest pište
ahoj zuzka, témat je tu podobnych plno zkus vyhledat
pas by mel mít prcek svůj, ale nemusí když je zapsany v pase rodičů, nevím ale tuto info přesně 😀
píšeš plenky koupím také tam?Ale nepíšeš kam letíte 😉 .Ale jednorazovky určite koupite všude
jj, s tím vlakem máš pravdu
my více cestujem autem, ale občas jedem k rodičům 200km daleko. Jedem nekdy vlakem, připlatíme si za 1. třídu a jde to. Vadí mi že na nadražích chybí přebalovací pulty...
Zuzkajkl moc nechápu tvé téma?Chcete opravu někam lelět, nebo chceš psás i o hromadné dopravě?Na otázku ohledně lékarničky, že si to můžeš dokoupit v místní lékárně sis odpověděla sama 😨
@alterna zatím neletím nikam to já jen tak obecně abych viděla do čeho jdu jinak na nádraží tam toho chybíné jenom pulty přebalovací ty přebalíš na tom nádraží někde v koutku v kočárku ty to máš ok ale co já v kupé to nejde a wc je víc špinavé než ta mrnousova plena a nebo je mimo provoz at žijou opruzenina a smrádek
ahoj všem co pak nikdo z vás nelítáte s dětmi já nechci udělat nějakou hloupost tak se ptám