Ahoj holky, mate nekdo zkusenost s cestovni postylkou Babypoint sally? https://m.heureka.cz/postylky/babypoint-sally-h...
Chtela bych ji mit v obyvaku hned od narozeni...klasik postylku budu mit v loznici. DIky za zkusenosti pripadne doporuceni jine 🙂
Máme jí, kupovali jsme jí před třemi roky. Když jsem vybírala cestovní postýlku tak jsem šla hlavně po černé síti, Sally jí má jako jedna z mála. Říká se že přes ní dítě líp vidí. Pak taky cena je dobrá, ten přebalovák, hrazda se zvířátky a ta barva se hodí všude. Byla jsem s ní spokojená, používali jsme jí když jsme někam jeli přes noc nebo na celý den. Pak jsme jí měli nastálo u tchánovců. Občas nám sice dalo zabrat skládání ale za sebe bych jí doporučila.
@popelka1984 moc diky za info a myslis ze je vhodna i pro kazdodenni pouziti? Kdyz jsi budu mit v obyvaku? Pro malou pres den...a kupovali jste matraci nebo staci ta co tam je? Moc diky
Jednu dobu jsem jí používala každý den, malý v ní byl přes den i tam spal. Matrace co tam je, je skládací a slaboučká a tvrdá, ne moc vhodná na spaní. Můžeš na ní dát nějakou deku, rychlozavinovačku nebo je lepší koupit matraci jako do klasické dětské postýlky. V postýlce měl kvalitní matraci s kokosovým vláknem, do téhle stačí nějaká obyčejná do 300 stovek.
Ahoj, s tou, co jsi psala zkušenost nemám, ale mám u rodiců Aeromoov Instant Travel Cot já jsem moc spokojena. Většinu času je teda u našich, ale když jsme ji potřebovali vzít třeba do prahy, kde jsme byli na víkend, je skladná a hlavně lehká.