Holky prosím o radu,
začínám být nesvá z převozu z porodnice v těchto teplotách. U nás už vydávají výstrahy i meteorologové o teplotách až -18 stupňů. Pojedeme autem cca 30 minut podle stavu silnic, což je tady katastrofa 😄. V autě budeme topit to je jasné spíš jak obléct malou, když nemám fusak do autosedačky a fusak z kočárku mi do vajíčka nevleze.
Mám připravený bavlněný overalek, mikinu, fleecový overal, ponožky, rukavičky, tenčí a silnější čepičku. Pletenou deku na zakrytí. Přidaly by jste ještě něco? Kamarádka mě už straší, že bude malá hned nemocná a nebudou mi ji chtít takhle oblečenou pustit z porodnice.
To určitě stačí 🙂
Děkuju holky 🙂
Až se auto vytopí, tak spíše bude problém, aby dítku nebylo moc horko. Ty hrozivé teploty jsou spíše na horách, tak pokud nebydlíte někde v horské chatě, tak to bude OK. Jinak mě nikdo nekontroloval, jak je dítě při propuštění oblečené. Vlastně jen chtěli, aby vrátila ten box na mimčo a víc nikoho nezajímalo. 😅
@sigyn Paráda, tak snad mi nebude chtít někdo asistovat při odchodu domů.
@michaela666 Toho se fakt neboj, nikoho to nezajímá. A jak jsi psala co bude mít, tak to stačí. Hlavně ať se vám nepřehřeje.
Důvěřuj svým instinktům, některé rady okolí jsou na dvě věci.
Možná bych zvážila, jestli neposlat někoho napřed do auta tak o 5-10 minut, abyste ho vytopili, ať můžete dítě obléct přiměřeně teploté v autě a ne zahrabat a v půlce cesty upéct ve vlastní šťávě...
To, co pises, urcite staci, vzdyt ten fusak je stejne silny jako fleecova deka, tak staci, kdyz bude normalne prikryta 🙂