Ráda bych se zeptala maminky, co by to mohlo být. Včera jsme byli na očkování první, vše v pořádku a dnes ráno se mi mala probrala s pupinkama na obličeji, ve vlaskach a jeden ma na rucicce. Nevím zda to je reakce na očkování, potnicky to nejsou..tyto pupínky jsou rudé jak temperka. Doktor mi mobil nebere cely den, takže si zajdu zitra rano na kontrolu. Ale zajímá mě váš názor.
@miba10
Taky jsem nad tím uvažovala jestli to nebyl komar ale to bych byla taky dostipana právě, jak jsme měli komara doma tak jsme byli dostipane obě.
@markiwalkova naše malá má taky malý pupinek na rucicce a to jsme na očkování nebyli. Jako může to být po očkování, ale moc bych na to nesazela. Navíc není pravidlem, že když je postipany jeden, musí být všichni. Nemyslím, že to bude něco hrozného, ale pokud budeš klidnější, dojdi si k dr. Držím palečky
@markiwalkova zistili ste prosim co dcerke bolo? mojej malej sa tiez objavili podobne pupinky....dakujem za odpoved!
@vero_11 ano bylo to od komara, takže plány poplach, ale byla jsem aspon klidnější
Nemohlo ji něco postipat?