Moje mala ma kolem duhovky červený kruh.Ma to tam od narození. Doktorka na to nic neřekla. Co to znamená? Cim to muze byt?
Náš, teď už 3 měsíční, syn to měl také. V porodnici řekli, že to samo zmizí, pediatrička to neřešila a skutečně do konce šestinedělí to zmizelo úplně. Snad to bude i váš případ. 🙂 Jinak, důvod proč to měl nevím, porod byl normální. Jen ho sestřička zadržovala v porodních cestách aby mě (rychlostí postupu) nepotrhal - tak možná větší tlak na hlavičku..? Ať vše dobře dopadne.. 👍
My to měli také, podle doktorky v porodnici je to proto, že se miminko dívalo na cestu ven, když šlo porodními cestami. Prý to nen nic neobvyklého, zmizelo to během měsíce.
Taky to malá měla, prostě tím tlakem při porodu se trochu pomačkala, ale nic to není, zmizí to samo. Kamarádky novorozenec to má teď taky.
Děkuju za odpovědi, dicela jste mě uklidnily. Budu to sledovat.
To mi prijde dost divny. Doporucuju jit na detskou ocni kliniku, muzes i bez zdanky, ty uz neplatej. Jestli jsi z Phy tak Vodickova ulice (pasaz jak je vchod do Frantiskanske zahrady) na zacatku pasaze kavarna a hned za ni recepce, tam te poslou na to ocni, vytah tam je. Myslim, ze se neobjednava a jsou vyhlaseni, byla jsem s nimi max spokojena. Takze si tam cinkni, a popis jim to atd. Snad berou i mimina. Nenechala bych to jen tak. Moje ex doktorka si ani nevsimla selestu jak prase. Druhej doktor mi to nechal poslechnout, myslela jsem, ze mi to urve ucho. Ted litame na kardio kazde 2 tydny. Takze rozhodne nic nepodcenit, kdyz ona na to se*e