Ahoj maminky...je normalni to,ze muj chlapecek na brisku porad ublinkava?kdyz si ublinkne po jidle tak to chapu ma plnej pupek a macka si ho...bohuzel udrzet ho se nepretacet je temer nemozne...jenze on mi na brisku ublinkava treba i dve hodiny po jidle🤷🤷🤷resim asi hovadiny co...😞muj pediatr ublinkavani moc neresi pry to dela kazde mimco...jenze ja vsude ctu ruzne nazory,diskuze a sem z toho nervozni...trva to ted tak mesic driv to nedelal...je pravda ze driv na brisku travil mene casu nez ted..je mu 5 mesicu
Některé děti jsou hodně ublinkavaci. Moje obě byly takové. Mladší syn se kvuli tomu i dost naplakak, pálilo ho to, tam bylo potřeba upravit u mě stravu, některé potraviny ho i skrz kojení dráždily.
Dceri to bylo cca kolem pul roka sumak. Lezela na brise, blinkla si a jeste si s tim celá pobavena hrala. 🤦😀 Ustalo to, když si sedla nebo zacala lézt.
Na váze pribyvali oba normálně. U syna jsme nadměrný reflux řešili sirupem gastrotuss, pomohl.
@eithelwing on nastesti nezvraci ale fakt si jen ublinkne...dost casto ted dela letadylko zveda ruce nohy a fudis lezi jen na brise tak to bude tim..ocividne mu to taky nevadi protoze si v tom jeste lebeni a rozpatlava to rukama🤦🤦jinak zadne problemy nema,neblinka ani pri odkrkavani proste jen na brisku...me jen zarazi ze i po takove dobe od jidla.
Pokud si ublinkne trochu, tak to neřeš, většina dětí z toho vyroste. Syn ublinkával ještě v 8m 🙈 V kombinaci s příkrmy to byl zážitek 😄
Nám ublinkávalo dítko prakticky kdykoliv. Neustále jsme byli v pohotovosti a měli po ruce plínku na otírání. Jak začne sedět a pak i lézt, tak to postupně začne mizet. Můžete zkusti zahustit mléko nutritonem, ale nám moc nepomohl.
Starší blila furt, když byla na břiše. Je to na každém videu. No a teď ji je 5 a půl a je zdrava
Náš malinký ublinkával často a pomohlo mu až to, že jsem vysadila mléko. Vadila mu bílkovina.
Syn půl roku, na bříšku zvraci třeba i po dvou hodinách, když se moc rozjede, ruzne se kroutí, máchá rukama nohama, myslím že je to normální.