Ahoj chcu se zeptat mám dvouměsíční Holčičku Druhej den mě hodně ublinkává i když předtím taky ale teď je to výraznější a to i takový hrudková ti to tou blinkání mám seb druhý den je hodně ublinkává i když předtím taky ale teď je to výraznější a to i takový hrudková ti to to blinkání mám plašit a jít k doktorce a nebo je to normální děkuji za odpovědi
Moc děkuju za odpověď , Jsem klidnější
@evikmiluna8 neplas, zkus davat min napapat aby se neprejidala a pak radsi dyl nez min drzet na ruce, aby mela hlavu vys. A uvidis jak to bude pokracovat a jak bude pribyvat, ale neboj, neni to nic neobvyklyho. Nas ublinkaval, resp zvracel temer vse az do roka a jeste dneska (22m) ma dny kdy neco vyzvraci. Pritom chodime na gastro a nikdy nic nezjistili.
Pokid ublinkava nestravene mleko, tak by melo pomoct i posunou papani.... Co jsem zjistovala tak kdyz ma miminko jeste nestravene mlecko v brisku a naji se tak to vyblinkava, takze je dobre zkusit posunout krmeni aby stravilo vse (pokid jem kojite nebo jste na um) a pokud kojite a dokrmujete, tak to dela smichani mlek..... Kdyz ne oboje dohromady.... Maly me to delal taky
Hrudkove bývá natravene. Je to celkem normálně, ale dobře zmínit až bude příště poradna.