Časté ublinkávání (bylinkani)

evikmiluna8
20. kvě 2019

Ahoj chcu se zeptat mám dvouměsíční Holčičku Druhej den mě hodně ublinkává i když předtím taky ale teď je to výraznější a to i takový hrudková ti to tou blinkání mám seb druhý den je hodně ublinkává i když předtím taky ale teď je to výraznější a to i takový hrudková ti to to blinkání mám plašit a jít k doktorce a nebo je to normální děkuji za odpovědi

xkalisto
20. kvě 2019

Hrudkove bývá natravene. Je to celkem normálně, ale dobře zmínit až bude příště poradna.

evikmiluna8
autor
20. kvě 2019

Moc děkuju za odpověď , Jsem klidnější

mku
20. kvě 2019

@evikmiluna8 neplas, zkus davat min napapat aby se neprejidala a pak radsi dyl nez min drzet na ruce, aby mela hlavu vys. A uvidis jak to bude pokracovat a jak bude pribyvat, ale neboj, neni to nic neobvyklyho. Nas ublinkaval, resp zvracel temer vse az do roka a jeste dneska (22m) ma dny kdy neco vyzvraci. Pritom chodime na gastro a nikdy nic nezjistili.

zrzeckas
21. kvě 2019

Pokid ublinkava nestravene mleko, tak by melo pomoct i posunou papani.... Co jsem zjistovala tak kdyz ma miminko jeste nestravene mlecko v brisku a naji se tak to vyblinkava, takze je dobre zkusit posunout krmeni aby stravilo vse (pokid jem kojite nebo jste na um) a pokud kojite a dokrmujete, tak to dela smichani mlek..... Kdyz ne oboje dohromady.... Maly me to delal taky