Ahoj, mám 2 měsíční miminko a aktuálně papame stylem, ze poslední jidlo má cca v 8, pak vydrzi do 2 rano a vypije většinou 200ml, někdy více, někdy méně. Potom chce další v 5,6 a většinou 150ml.
To si myslim, ze je super. Pak to ale začíná. Chce jist po půl hodině/hodině 30-100 ml. Jak kdy. Vic mi ale najednou pit nechce, aby vydržel dele a nevypil toho tolik za tak krátkou dobu.
Je to normální a časem se to podá, nebo s tím mate někdo zkušenost, ze se to dá nějak ovlivnit?
Děkuji za odpovedi a názory.
@cimroska A ty si taky jidlo casujes po 3 hodinach nebo jis, kdy mas hlad? Mam doma trimesicni holcicku a kojim ji nekdy po hodine, nekdy po 4. Jak si rekne. Pripada mi to zcela normalni a zasahovat ji do toho nebudu. Mnozstvi mleka nemerim, povazuji to za zbytecne.
@martiniquest jako jasný, ze ne. Jen mi přijde Hrozne moc, ze je schopny přes dopoledne během 2 hodin snist třeba 300ml 🙂 tak jen, jestli je to normální, nebo ještě to třeba nemůže být špatným mlékem..
@cimroska kojis nebo um?
@chrystyanna um
Podle mne dohání noc...je malé na to,aby mělo tak dlouhou pauzu v jídle a pak to dohání...
Také jsem dcery kojila v noci méně - nechávala jsem je spinkat a pak přes den pily co 2 hodiny. 🌼🌿 Naše doktorka souhlasila s tím, že dítě může v noci spát 5 hodin vkuse bez mléka. Holčičky prospívaly. Měnit hned UM není pro miminko dobré. Takže buď to takto nechte - miminko opravdu přes den dohání noc, nebo si dávejte budíka a v noci miminko na jednu dávku mléka vzbuďte. 🌼🌿
@cimroska mám to dost podobné. Malý 10 týdnů, v noci vydrží 8 hodin a přes den kojim co 2 hodiny..